Coșmar la Suceava! Soțul unei asistente de la Spitalul Județean a decedat: „Vom muri pe capete”

Flaviu Popa   
în Stiri de ultima ora
25/03/2020, 21:38
Coșmar la Suceava! Soțul unei asistente de la Spitalul Județean a decedat: „Vom muri pe capete”
Coșmar la Spitalul Județean Suceava

Spitalul Județean Suceava este în centrul atenției în aceste zile după ce majoritatea lumii din spital, printre care peste o sută de cadre medicale, au fost infectați cu coronavirus din cauza managementului defectuos.

Dezastru la Suceava, din cauza coronavirus

Doctorii și asistentele s-au infectat din cauza lipselor protocoalelor și au transmis în timp record boala mai departe rudelor, în condițiile în care măsurile de protecție din spitalul sucevean sunt inexistente.

Al 14-lea decedat din România, în urma infectării cu coronavirus, este soțul unei asistente din spitalul infestat cu coronavirus. Mediafax a obținut mărturia dramatică a unei „surse” din spital, care a dezvăluit cât de dramatică este situația din sistemul medical în acest moment, în plin război cu coronavirus.

Soțul unei colege a murit din cauza lor. S-a internat toată mafia ca să scape. Colega mea a umblat o săptămână ca să fie testată, nu a băgat-o nimeni în seamă. I-au transmis să meargă acasă, că are viroză, între timp și-a îmbolnăvit toată familia. Soțul ei stă intubat.

Nimeni nu face nimic, șefa mea stă închisă în cabinet. Nu iese, dar își trimite oamenii rămași să se confrunte cu dezastrul rămas. vom muri, vom muri pe capete. Soțul meu are febră de azi noapte, eu sunt negativă. De ce toți din casă sunt bolnavi în acest moment?

O să mor la datorie, dar ce sunt eu, militar? Eu am spus că voi salva vieți, nu vă voi fi nevoită să mor pentru alte vieți. România, trezește-te! Văd și la noi aceeași imagine sumbră din Italia”, a mărturisit cadrul medical direct implicat în scandalul de la Suceava.

Soțul femeii, în vârstă de 51 de ani a decedat miercuri seară, fiind al 14-lea deces din România.

Conform sursei citate, un singur medic și o singură asistentă au grijă de peste 25 de bolnavi de coronavirus, fără a avea echipamente de protecție. Mai mult, tratamentul pentru COVID-19 e administrat „haotic”, nu zilnic cum prevede protocolul.

Peste 100 de cadre medicale din Spitalul Județean Suceava au fost confirmate cu COVID-19

  • 906 de cazuri de coronavirus există în România în acest moment
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×