Cornelia Patrichi, mesaj emoţionant după moartea lui George Stanca

Silviu Ghering    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
05/02/2019, 19:37
Cornelia Patrichi, mesaj emoţionant după moartea lui George Stanca GALERIE FOTO
Mesaj emotionant de la Cornelia Patrichi in memoria lui George Stanca

Un mesaj trist a fost postat marți pe o rețea de socializare de către Cornelia Patrichi, soția regretatului Cornel Patrichi, care îi urează drum bun lui George Stanca, plecat dintre noi luni. Scriitorul George Stanca a murit la spital, la vârsta de 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

Era bun prieten cu Cornel Patrichi, iar acum se pare că se vor regăsi pe lumea cealaltă. ”Georgică, ești în drum spre Cornel, care te așteaptă cu guvizi, mămăliguță, mujdei și șpritul la rece. Nu întârzia, știi că nu-i place! Ultima oară ne-am văzut împreună cu Gabriela Teodorescu la restaurantul vostru preferat și depanând amintirile tinereții noastre erai «frizante» ca întotdeauna!”.

Mesajul Corneliei Patrichi pentru George Stanca. ”Îmi imaginez că voi doi ne sfidați cu paharul în mână”

„Am vorbit mult despre Cornel încercând să ne imaginam că e cu noi. Acum îmi imaginez că voi doi ne sfidați cu paharul în mână! Sunteți doi brazi care nu o să se veștejească niciodată! Distrați-vă, băieți!”, a scris pe Facebook Cornelia Patrichi, soția regretatului coregraf și dansator Cornel Patrichi. Cornelia Patrichi a postat și câteva fotografii în care cei doi prieteni ciocneau un păhărel.

Cornel Patrichi și George Stanca au fost buni prieteni

Cornel Patrichi a pierdut lupta cu o boală necruțătoare, acum doi ani, după o îndelungată suferință, iar prietenul lui, George Stanca, a trecut în neființă luni, 4 februarie, la ora 15:00, în urma unui stop cardiorespirator. Și celebrul publicist și-a petrecut ultimele luni din viață mai mult prin spitale. Nu s-a oprit din scris nici pe patul de spital. A continuat să-și țină fanii la curent cu starea lui de sănătate, pe blogul său.

El va fi depus azi, 5 februarie, după ora 15:00, la Biserica „Sf. Gheorghe Nou” din Capitală, unde cei dragi îi pot aduce un ultim omagiu. Slujba de înmormântare va avea loc joi, la ora 13.00, după care cortegiul funerar se va îndrepta spre Cimitirul Bellu, acolo unde își va dormi somnul de veci omul de litere, iubitorul de sport și frumos, mereu împătimitul de ”muzică nouă” George Stanca. Dumnezeu să-l odihnească!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×