Cornel Galeș a înflorit după moartea Ilenei Ciuculete. Văduvul e complet schimbat și duce o viață boemă în Spania – FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/10/2019, 12:10
Cornel Galeș a înflorit după moartea Ilenei Ciuculete. Văduvul e complet schimbat și duce o viață boemă în Spania – FOTO GALERIE FOTO
Cornel Galeș nu mai arată așa cum îl știam. Sursa foto: antena3.ro

Cornel Galeș, văduvul artistei Ileana Ciuculete, e complet schimbat! Bărbatul trăiește în Spania de ceva vreme cu Viviana, cea care i-ar fi fost amantă în timp ce acesta era căsătorit cu interpreta de muzică tradițională oltenească. Acesta și-a lăsat barbă și are părul lung, iar din imaginile apărute cu el pe Internet se vede limpede că s-a resemnat de tot.

Cornel Galeș, complet schimbat, duce o viață de lux în Spania

Galeș trăiește cea mai bună etapă a vieții sale. Fostul soț al Ilenei Ciuculete fumează trabucuri și stă mai mult pe la piscine, cel puțin asta arată să se înțeleagă. Viața lui s-a schimbat în bine din toate punctele de vedere. Ba se poate spune că bărbatul a și întinerit, semn că îi priește din plin viața din Peninsula Iberică.

Soția lui Galeș, Ileana Ciuculete, a murit în urmă cu doi ani după ce s-a chinuit cu o boală cruntă la ficat. După moartea artistei a început un întreg scandal în familia Ciuculete. Cornel și băieții nu au reușit să se înțeleagă cu privire la averea pe care a lăsat-o femeia. A fost nevoie să se pronunțe instanța pentru a tranșa acest conflict de doi ani.

cornel galeș
Galeș trăiește în Spania alături de actuala lui parteneră. Sursa foto: libertatea.ro

Fostul soț al Ilenei Ciuculete, bun de plată

Judecătorii au hotărât, în cele din urmă, ca fostul soț al Ilenei să le dea câte 34.000 de euro cotă-parte celor doi fii ai artistei din imobilul pe care l-a vândut cu suma de 91.000 de euro. De asemenea, acesta trebuie să dea și 6.000 de lei, bani care revin din drepturile de autor, se mai arată în decizia luată pe 27 noiembrie 2018, scrie antena3.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×