Corina Chiriac, de urgență la spital! A avut coastele rupte

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
26/01/2019, 12:07
Corina Chiriac, de urgență la spital! A avut coastele rupte GALERIE FOTO
Corina Chiriac a avut coastele rupte

Corina Chiriac a avut coastele rupte acum ceva vreme. Bizar este că în această poveste este implicat și Rică Răducanu, el fiind cel care i-a cauzat această durere. În cadrul unei emisiuni televizate, celebrul portar a fost nevoit să răspundă unor întrebări nu tocmai comode, printre care și una legată de sfârșitul unei relații cu vreo iubită. În timp ce răspundea, Rică Răducanu și-a amintit și de episodul în care i-a rupt coastele îndrăgitei cântărețe de muzică ușoară.

„Eram în Giulești acolo, vai de capul meu. N-aveam nicio șansă, vezi Doamne. M-am dus la Casa de cultură și eram cam negru la culoare, habar n-am, și mă învăța mama să dansez cu ele. Acolo, veneai cu părinții. Și când m-am dus acolo, m-am enervat rău atunci, m-am dus la una și am zis <> și mi-a zis <>.

Corina Chiriac a avut coastele rupte

M-am enervat, am zis nu ajung și eu ceva în viața mea? M-am simțit foarte nasol”, a povestit unul dintre cei mai excentrici portari din istoria fotbalului. Mai apoi, Rică Răducanu a continuat prin a explica episodul care e pe buzele tuturor în acest moment.

Corina Chiriac, de urgență la spital! A avut coastele rupte
În timp ce răspundea, Rică Răducanu și-a amintit și de episodul în care i-a rupt coastele îndrăgitei cântărețe

„Jucam meciuri de fotbal pe stadion, artiștii cu o echipă de fotbal. Și arbitrii de centru erau Stela Popescu și frumoasa asta a lui Bibanu, și Corina Chiriac. Ea a crezut că o iau în brațe și am strâns-o și i-am rupt coastele, am dus-o la spital, ce am pățit și cât m-a înjurat”, a adăugat Rică Răducanu.

Corina Chiriac, de urgență la spital! A avut coastele rupte
„Ea a crezut că o iau în brațe și am strâns-o și i-am rupt coastele, am dus-o la spital”

Rică Răducanu este unul dintre cei mai îndrăgiți portari din istoria fotbalului. Acesta a dat șapte goluri pentru Rapid, performanță cu care nu se pot lăuda mulți oameni la nivel mondial. De altfel, în întreaga sa carieră Rică a înscris doar pentru Rapid, cu toate că a jucat și pentru naționala României de 61 de ori, însă și pentru alte echipe de club.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×