Cum a ajuns să arate Corina Dănilă la 47 de ani și cu 20 de kilograme mai puțin. Galerie FOTO

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
23/01/2019, 13:42
Cum a ajuns să arate Corina Dănilă la 47 de ani și cu 20 de kilograme mai puțin. Galerie FOTO GALERIE FOTO

Cum a ajuns să arate „Regina Telenovelelor”, Corina Dănilă, la 47 de ani și cu 20 de kilograme mai puțin. Vedeta mărturisea că problemele de sănătate au fost un factor decizional în hotărârea pe care a luat-o ulterior. Prezentatoarea emisiunii, „Ieri, azi, mâine” de la TVR, a pus piciorul în prag și a decis că este timpul să slăbească.

Problemele la coloana vertebrală au făcut-o pe îndrăgita actriță să urmeze un regim alimentar de slăbit. „Din cauza problemele de spate am decis că este mai bine să slăbesc, aşa că am apelat la această clinică, unde mi-au creat un regim personalizat de slăbit. Acum mă mişc mult mai uşor şi nu am probleme.”

Cum a reușit Corina Dănilă să slăbească 20 de kilograme

Corina Dănilă a reușit să topească mai bine de 20 de kilograme cu ajutorul specialiștilor. Aceasta a urmat cu strictețe un regim de slăbire personalizat. Durerile de spate erau și ele din cauza kilogramelor în plus, iar acest lucru a ambiționat-o și mai tare pe frumoasa vedetă.

La 47 de ani arată mai bine ca la 30, iar asta se datorează programului „Good Life”,  despre care a vorbit într-un interviu pentru Antena Stars: „Am avut o criză de spate în 13 martie 2017. A venit pe fondul kilogramelor acumulate şi a modificării inclusiv a centrului de greutate. A fost în primul rând motivarea legată clar de sănătate, sigur că exista şi dorinţa de a arăta mult mai slabă, din respect pentru telespectatori. Nu mă simţeam foarte bine în pielea mea. Am apelat la ajutorul unor specialişti. Fizioterapie, kinetoterapie, nutriţie, endocrinologie. Programul se cheamă Good Life. Haotic mâncam, atunci când apucam, prostii, tot ce prindeam’, a declarat Corina Dănilă.

Actrița Corina Dănilă a reunoscut că rezultatele au început să apară după ce a renunțat la zahăr, la produsele procesate și la prăjeli. „Nu mănânc zahăr, îmi iau dulcele din fructe sau din ciocolată fără zahăr, care e pentru oamenii care suferă de diabet. Nu am diabet! Nu mănânc în exces. Nu mănânc seara. Fără pâine. La cartofi amo problemă, ei, suferim! Orez din când în când. Ne trezim cu un ceai verde’, a mai adăugat aceasta.

La 47 de ani, Corina Dănilă arată mai bine ca la 30
La 47 de ani, Corina Dănilă arată mai bine ca la 30

Dieta Corina Dănilă

Cum arată dieta Corinei Dănilă și ce a exclus artista din regimul său de viață? Ei bine, corina a renunțat la zahăr, produse procesate și prăjeți, iar acum consumă carne și vegetale. De pe farfuria ei nu lipsesc niciodată proteinele animale și vegetale. Aceasta mănâncă carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, dovlecei, ciuperci, conopidă, broccoli, seminţe, ulei de măsline, fructe şi condimente. toate acestea gătite la cuptor, fierte sau trase la tigaie.  „Nu am aplicat o dietă anume, niciodată. Nici nu cred în miracolul unei diete rapide. Întotdeauna este ceva care forţează organismul şi asta poate avea repercusiuni în timp. În plus, poate să apără efectul yo-yo”, a declarat Corina pentru CSID.

De când s-a redescoperit, Corina a început să facă și mișcare.„Da, la kinetoterapie fac cel mai des bandă, însă nu am voie să alerg, ci pot doar să am un ritm alert în plan înclinat. Fac seturile de exerciţii specifice, sub atenta îndrumare a kinetoterapeuţilor. Fizioterapia este minunată cu Ionela Preda, pe care pur şi simplu o iubesc. Execută pe mine, cu maxim succes, procedurile de shockwave şi radiofrecvenţă” / „Am învăţat să mănânc atunci când îmi este foame, puţin şi destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasă cu caserolele cu mâncare sau cu iaurt/ chefir/ fructe, în funcţie de programul meu de peste zi şi de ce anume am chef să mănânc. Îmi pregătesc de seară şi dimineaţă mi le iau cu mine.”

Corina Dănilă adoră să gătească și recunoaște că există un preparat pe care-l face cu mare drag pentru familia ei: „Soufle de conopidă. Ai mei se ling pe degete, la propriu, de gustos ce e. Pentru soufle-ul de conopidă, folosesc o conopidă de aprox 1 kg, opărita şi tăiată bucăţi, pusă într-un vas în cuptor la 180 de grade, aproximativ 35 min, după ce se toarnă deasupra amestecul a 8 ouă, 6 iaurturi greceşti de 2 % grăsime, 50 g de telemea light rasă, mult mărar tocat mărunt, piper şi sare grunjoasă, toate măcinate. Este uşor de făcut şi destul de rapid!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×