Copiii bogați ai Instagramului n-au teamă de coronavirus. Călătoriile în străinătate și măștile de firmă nu lipsesc

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
12/03/2020, 16:25
Copiii bogați ai Instagramului n-au teamă de coronavirus. Călătoriile în străinătate și măștile de firmă nu lipsesc
Copiii bogați ai Instagramului se distrează în plină epidemie de coronavirus. Sursa foto: Instagram.com

În timp ce toată majoritatea oamenilor evită vacanțele în străinătate sau să iasă din casă pentru orice nimic, copiii bogați ai lumii nu au absolut nicio treabă cu epidemia de coronavirus cu care ne confruntăm la momentul actual și fac tot ce știu ei mai bine, se distrează.

Măști de firmă, vacanțe de lux și distracție. Așa sunt zilele copiilor bogați ai lumii

Înarmați cu măști de protecție de la firme cu renume cum ar fi Louis Vuitton sau Fendi odraselele bogătașilor își iau avioanele personale sau yachturile și se aventurează în necunoscut, doar nu credeți că stau acasă în plină criză de coronavirus?! Copiii bogați de pe Instagram nu suferă din cauza COVID-19 și pare că nici nu bagă în seamă această criză globală.

Cei mai norocoși dintre copiii bogați ai lumii își petrec timpul la piscină sau călătoresc la bordul avioanelor private fără a intra în contact cu diverse persoane care ar putea fi infectate cu coronavirus. Pur și simplu viața lor merge mai departe. Printre copii bogați care nu se tem de acest virus se numără modelul rus Mark Berman în vârstă de 13 ani , Tair Marassulov (Rusia), bloggerul de origine indoneziană Resti Yani sau Savannah DeLane Morris din Charleston, Atlanta.

Ce fac copiii bogați ai Instagramul în plină criză de coronavirus

„My mask LV 😷 F..k Coronavirus”, a scris Tair Marassulov pe pagina sa de Instagram, fotografia fiind făcută la Turnul Eiffel din Paris, Franța. Tânărul și-a asortat masca Louis Vuitton cu mănuși și geacă de la aceeași firmă și a colindat străzile Parisului la bordul unei bolid de lux decapotabil.

În același timp un alt copil bogat, de dat aceasta din Miami, Max Logan se distrează de minune la piscină în compania unei tinere superbe, având parcat în curte un bolid de lux, un Lamborghini care arată că tânărl nu duce lipsă de absolut nimic.

View this post on Instagram

travel day ✈️🤍💙 wearing @revolve

A post shared by Savannah DeLane Morris (@savannahdelane) on

Situația a luam amploare în ultimele ore, iar epidemia care între timp a fost clasată drept pandemie a ajuns și pe teritoriul Statelor Unite ale Americii unde președintele Donald Trump a luat măsuri drastice pentru a evita răspândirii acestui virus periculos.

Ultimul bilanț în ceea ce privește acest virus la nivel mondial a dus la peste 118.000 de cazuri de persoane diagnosticate pozitiv cu COVID-19. Din păcate, numărul persoanelor care au decedat din cauza acestui virus a ajuns în cursul zilei de miercuri, 11 martie, la aproape 4.300.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×