Connect-R nu a gustat roast-ul acid făcut de Mira la iUmor! Mesajul dur al artistului: „Sunt total dezamăgit”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/05/2020, 13:29
Connect-R nu a gustat roast-ul acid făcut de Mira la iUmor! Mesajul dur al artistului: „Sunt total dezamăgit”
Connect-R, mesaj dur la adresa cântăreței Mira după glumele făcute pe scena iUmor. Sursa foto: Captură Video

Ajunsă la sezonul opt, emisiunea iUmor continuă să-și surprindă fanii cu fiecare ediție, datorită concurenților care se luptă pentru premiul cel mare, în valoare de 20.000 de euro, dar și a momentelor speciale susținute de invitați celebri, nu neapărat din sfera comediei. Așa s-a întâmplat și săptămâna trecută, când în fața celor patru jurați și-a făcut apariția nimeni alta decât Mira, despre care toată lumea știe că este feblețea lui Mihai Bendeac.

Mira, roast de senzație pe scena iUmor. Artista nu a iertat pe nimeni

Frumoasa gorjeancă, Maria Mirabela Cismaru, pe numele său din buletin, a lăsat puțin deoparte muzica pentru a prezenta un roast cu replici dure la adresa membrilor juriului, dar și a celor doi prezentatori. Nu au fost „iertați” nici artiștii consacrați de la noi, Ștefan Bănică, Pepe, Alex Velea și Connect-R fiind doar patru dintre cei care au intrat în „vizorul” tinerei de 25 de ani.

Cât despre Mihai Bendeac, Mira s-a arătat surprinsă de faptul că se numără printre preferatele sale, având în vedere că părea să aibă „alte gusturi. Adică… mă așteptam să îți placă ceva mai exotic, cum ar fi: Bona Santiago. Scuze! Bella Santiago!”.

Am crezut că îți place felul ăla stricat, dar simpatic în care vorbește limba română! După care mi-am dat seama! Bă, n-are cum să-i placă, n-are cum să-l atragă așa ceva, că, altfel, ar trebui să-l iubească la nebunie pe Abi Talent. Apropo de băieții ăștia agramați… care au blog și vlog”, și-a continuat frumoasa cântăreață tirada la adresa juratului.

Dar nu am vrut să o supăr pe Bella cu gluma mea. Din contra! O admir și mă bucur că a venit aici să ne ia premiile. România are un popor frumos, se poartă frumos cu imigranții. Sunt sigură că și Alex Velea, Connect-R, Pepe s-au simțit bine primiți la noi.

Despre mine nu știe lumea prea multe, așa că o să încep cu Dan Badea, pentru că, practice, suntem în aceeași situație! Am văzut că mai și cântă… Bravo! Încearcă orice pentru a-și depăși handicapul vârstei. S-a născut bătrân și obosit.

Scuze, glumesc. Știm cu toții cine este Dan Badea, că el face stand-up și că toată lumea râde la glumele lui, mai ales aici, la «iUmor», unde publicul este plătit s-o facă! De ce nu râdeți?”, a mai spus Mira.

Connect-R, deranjat de glumele tinerei sale colege de breaslă: „Sunt total dezamăgit”

Chiar dacă fanii emisiunii au gustat din plin momentul și s-au amuzat copios pe seama replicilor acide ale artistei, acesta nu a fost și pe placul lui Connect-R, care a ținut să își taxeze dur colega de breaslă pentru prestația de pe scena iUmor. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, cântărețul s-a arătat dezamăgit de faptul că Mira a acceptat să prezinte „un text rasist și tendențios”, avertizând, totodată, că întotdeauna „cuvintele au putere”.

Îmi pare rău, @mira! Îmi pare rău că accepți un text total rasist! Mira! Cum să accepți așa ceva în 2020?!?! Sunt total dezamăgit! Aia e, facem orice doar să fim văzuți! Cum suntem văzuți?? Nici nu mai contează! Viața este viață.

America?? E o minciună! România este țara tuturor posibilităților! Suntem șmecheri rău. A, și să nu uităm că totuși ce a făcut Mira la «iUmor» e un pamflet! Pe bune?? Lol. Mira nu cred că a fost rău intenționată, ci pur și simplu nu a realizat că textul e tendențios! So… mai multă atenție! Cuvintele au putere”, a scris Connect-R pe contul său de Instagram la câteva ore după difuzarea momentului cu pricina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×