Conflict între Episcopia Giurgiului și Consiliului Județean! Surdo-mut pe post de cântăreț bisericesc!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
11/07/2018, 15:04
Conflict între Episcopia Giurgiului și Consiliului Județean! Surdo-mut pe post de cântăreț bisericesc!
Conflict intre Episcopia Giurgiului si Consiliului Judetean

Conflict între Biserică și Consiliul Județean Giurgiu, care vrea să sprijine în continuare cu bani Episcopia Giurgiu, însă vrea să aducă modificări majore! Astfel, banii nu vor mai fi trimiși către Episcopie, ci către fiecare parohie!

Episcopia nu vede însă cu ochi buni modificările respective! Marian Mina, preşedintele Consiliului judeţean, şi-a propus să sprijine în continuare unităţile de cult, dar intenţionează ca banii să fie direcţionaţi direct către parohii, pentru a exista un mai bun control al modului în care aceştia sunt cheltuiţi.

Citește și Cătălin Cazacu de la Exatlon a dezvăluit că s-a îndepartat de Biserică 

Citește și Un cântăreț din Iași a ajuns la ospiciu, după ce a devastat o biserică! Parcă era posedat! 

Conflict mocnit între Episcopia Giurgiului și Consiliului Judeâean

O altă măsură luată de către Marian Mina a fost readucerea în limitele legale a plăţilor către personalul neclerical. Îngrijitori, contabili, asistenţi sociali, cântăreţi bisericeşti sau clopotari, denumiţi în actele oficiale, personal neclerical, toţi dacă sunt angajaţi ai parohiilor, primesc parte din veniturile salariale de la Consiliile Judeţene. În jur de 600 lei, sumă care se poate majora din veniturile proprii ale parohiei. Giurgiupesurse.ro scrie că pe statele de plată ale Episcopiei se află o persoană surdo-mută, care este angajată pe post de …cântăreț bisericesc!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×