Cătălin Cazacu de la Exatlon a dezvăluit că s-a îndepartat de Biserică

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
12/05/2018, 23:00
Cătălin Cazacu de la Exatlon a dezvăluit că s-a îndepartat de Biserică
Sportivul este cel mai nou prezentator de la Kanal D și este foarte încântat de proiectul la care lucrează.

Cătălin Cazacu de la Exatlon a dezvaluit ca s-a indepartat de Biserica.  In contextul in care Catedrala Manturii Neamului inghite sume imense, Catalin Cazacu de la Exatlon a dezvaluit ca s-a indepartat de Biserica.

“Sunt un om credincios iar credinţa mea o port cu mine în suflet şi este urmarea multelor întâmplări pe care le-am trăit în viaţă. Am găsit tot timpul în Dumnezeu răspunsuri la clipe grele şi, totodată, am dezvoltat o relaţie cu El în care mă simt confortabil indiferent unde mă aflu.

Şi asta deoarece în decursul timpului am învăţat că nu am nevoie de locuri speciale cu turle şi picturi pe pereţi, că nu am nevoie să ascult slujbe unde îmi pierdeam atenţia după 3 minute şi nici nu trebuie să fiu în locuri bine definite pentru a îmi găsi calea de comunicare”, a postat Catalin Cazacu.

Cătălin Cazacu de la Exatlon a dezvăluit că s-a îndepartat de Biserică

“Nu e genul meu să dau lecţii dar de mult timp stau pe margine şi mă minunez cam cât de tare Biserica Ortodoxă Română se chinuie să mă piardă de „fan”. De fapt m-a pierdut de mult şi văd că e hotărâtă să mă ţină departe. Am ajuns ca-n zicala aia: N-am încredere-n popă nici la cărţi!

Credinţa, din punctul meu de vedere, e cumva sinonimă cu bunătate, înţelegere, milă şi compasiune. Lucruri cu care biserica pe care o văd eu astăzi nu mai are cu noi nicio intersecţie, ba chiar mai mult, se îndepărtează tot mai mult prin opulenţă, lux inutil, cu sictir şi indiferenţă”, a mai scris Faimosul.

Sursă: www.știrilekanald.ro

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×