Concurs de bătut femeia în România! Revoltător, organizatorului i s-a făcut dosar penal

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
21/12/2018, 16:52
Concurs de bătut femeia în România! Revoltător, organizatorului i s-a făcut dosar penal
Un om din Alba Iulia șochează! Acesta a organizat un concurs de bătut femeia!

Procurorii și polițiștii din Alba Iulia au deschis recent un dosar penal pentru un cetățean care a promovat pe un site de socializare un „Concurs de bătut femeia”. Evenimentul incredibil a stârnit de-a dreptul o revoltă în mediul online. Se pare că unii prieteni virtuali ai organizatorului concursului de bătut femeia l-au încurajat amuzați de situație, iar alții au glumit pe seama situației inedite. „Băi, eu mă bag, dar trebuie să faci și tu o selecție ceva, să nu vină din astea de pe la judo…

campioane ceva să rupă ficații în noi! Aduci și tu mai inofensive sau băbuțe să le rupem cârca cu bastonul din dotare.”, „Până nu mai avem ce bate!”, „O vorbă este în Moldova: bate fierul cât e cald și femeia până este rece”, au fost unele din mesajele prietenilor virtuali ai celui care a avut inițiativa în cauză.

Concurs de bătut femeia!

Recent, s-a arătat în spațul virtual un concurs de-a dreptul halucinant. „La sesizarea dvs. întregistrată la Poliţia Municipiului Alba Iulia cu nr. (…), privind evenimentul organizat. Concurs de bătut femei», postat pe reţeaua de socializare Facebook de pe profilul numitului P. T. vă informăm următoarele:

Mesajul de pe un site de socializare al organizatorului concursului de bătut femei.
Mesajul de pe un site de socializare al organizatorului concursului de bătut femei.

În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii din cadrul subunităţii au rezultat aspecte care pot fi de natură penală motiv pentru care petiţia dvs. a fost trecută în evidenţa dosarelor penale sub nr. (…), urmând a se efectua cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia”, conform precizărilor primite de asociația „Necuvinte” din cadrul Poliției Alba Iulia.

 „În fiecare an, o sută de femei mor de mâna propriilor parteneri”

 „România. 2018. Țara în care, în fiecare an, o sută de femei mor de mâna propriilor parteneri. Țara în care, în fiecare an, mii de femei sunt agresate fizic și verbal de partenerii lor. Unele vorbesc despre asta. Altele, nu.

Cele mai multe tac. De frică, de rușine – societatea le-a învățat că e vina lor, sigur au făcut ele ceva, măcar că și-au ales prost bărbatul. Sau tac din lipsă de opțiuni – „Unde să mă duc? Cu copiii ce fac? Oricum mă găsește și mă calcă-n picioare”, a scris în mediul online jurnalista Laura Nureldin despre această problemă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×