Concurentele Bravo, ai stil Celebrities: Raluca de la Bambi și fata Catincăi Roman, printre participante

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/12/2019, 17:36
Concurentele Bravo, ai stil Celebrities: Raluca de la Bambi și fata Catincăi Roman, printre participante
Maria, Raluca și Calina, printre concurentele de la Bravo ai stil Celebrities. Sursa foto: Instagram

Se știu deja o parte din concurentele Bravo ai stil Celebrities. Există câteva nume surprinzătoare și seria dezvăluirilor este abia la început.

Concurentele Bravo, ai stil Celebrities, dezvăluite rând pe rând

Site-ul paginademedia.ro a publicat numele a trei dintre concurentele noului sezon al concursului de fashion care a făcut istorie la Kanal D.

Se pare că în noul sezon vor participa Maria Ilioiu, fostă ispită la Insula iubirii, Calina, fata Catincăi Roman și Raluca Tănase, componenta blonindă a trupei Bambi.

Raluca Tănase: „Stăpânesc foarte bine emoțiile”

Despre cele trei concurente se știe deja că sunt înnebunite după modă, asta dacă aruncăm o simplă privire pe conturile lor de Instagram. Este curios de știut cine va completa această listă de vedete.

„Vreau să mă cunoașteți exact așa cum sunt. Vreau sa demonstrez cine sunt și ce pot! Sunt sinceră, fidelă, iubitoare, pasională și vehementă!”, a spus fosta ispită de la Insula Iubirii, Maria Ilioiu, potrivit sursei menționate mai sus.

„Sunt o persoană care are mereu un cuvânt de spus în ceea ce privește arta, care nu renunță ușor și care demonstrează mereu implicare. Stăpânesc foarte bine emoțiile, iar atunci când simt presiune nu mă pierd ușor”, a spus Raluca Tănase.

Bravo ai stil Celebrities este cel de-al șaselea sezon al emisiunii-fenomen de la Kanal D. Primele 3 sezoane au fost cu concurente anonime, cel de-al patrulea a fost un sezon All-Stars, iar ultimul a fost tot cu concurente anonime.

Printre câștigătoarele show-ului se numără Iuliana Doroftei (sezonul 3), Silvia Popescu (primul sezon și All Stars) și Marisa Paloma Brânzaru (sezonul al doilea).

Juriul este format și de data aceasta din editorul Elle România, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și designerul Cătălin Botezatu. Din echipa de jurați au făcut parte în primele sezoane regretatul Răzvan Ciobanu și criticul de modă Iulia Albu. Temporar, la masa juraților au stat și vedete din industria entertainmentului ori persoane din zona de influenceri precum Cristina Ich.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×