Concertul lui Celine Dion din țara noastră, în pericol de a fi anulat: ”Avem discuții zilnice”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/05/2020, 11:29
Concertul lui Celine Dion din țara noastră, în pericol de a fi anulat: ”Avem discuții zilnice”
Concertul lui Celine Dion din țara noastră, în pericol de a fi anulat: ”Avem discuții zilnice”. Sursa foto: Instagram.com

Renumita cântăreață Celine Dion urmează să concerteze pe o scenă imensă din România, însă show-ul este în pericol din cauza pandemiei de coronavirus, mai ales că artista a anulat până la această oră mai multe spectacole din Europa din cadrul turneului „Courage”. 

Ce se întâmplă cu concertul lui Celine Dion din România

29 iulie 2020, o dată foarte așteptată de fanii artistei Celine Dion care ar urma să ajungă în România pentru a susține un concert grandios la care să ia parte 75.000 de oameni. Organizatorii show-ului din țara noastră vând în continuare bilete pentru concert, în ciuda faptului că acesta este în pericol de a fi anulat.

Frumoasa cântăreață a anulat prima parte a turneului european „Courage” care trebuia să debuteze pe 21 mai, la Praga. Concret, Celine Dion a anulat 28 de concerte care ar fi trebuit să aibă loc în luna mai în Cehia, Polonia, Belgia, Elveția, Croația, Ungaria, Olanda, Austria, Germania și Franța.

Ce spun organizatorii show-ului din București despre concertul artistei

Concertele cu mulți spectatori nu vor fi posibile nici după data de 15 mai când România renunță la starea de urgență. Acest lucru nu este posibil pentru că oamenii nu pot păstra distanța socială, mai ales într-un spațiu închis.

Organizatorii spectacolului din România, Emagic, speră ca lucrurile să revină la normal până în vară, iar concertul renumitei artiste să nu fie anulat din cauza virusului.

Directorul general Emagic Laura Coroianu a declarat că păstrează în permanență legătura cu staff-ul lui Celine Dion și speră ca răspunsul legat de concertul din 29 iulie să fie în final, unul pozitiv.

„Din păcate asistăm la cea mai proastă piesă de teatru la care am fost vreodată martori. Și e condusă de acest nenorocit de virus care face ce vrea cu noi și cu viețile noastre.

Suntem într-o legătură permanentă cu staff-ul lui Celine, avem discuții zilnice și sperăm că până în luna iulie să avem un răspuns clar în ceea ce privește evenimentul de la București, iar acesta să fie pozitiv.

Adică să putem organiza concertul în România așa cum ne dorim de ani și ani. Chiar și astăzi am vorbit cu staff-ul ei!”, a spus  Laura Coroianu pentru libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×