Celine Dion, mesaj emoționant despre medicii care luptă cu coronavirusul: „Sunt atât de mulți eroi” – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
24/04/2020, 15:56
Celine Dion, mesaj emoționant despre medicii care luptă cu coronavirusul: „Sunt atât de mulți eroi” – Video
Celine Dion a transmis un mesaj emoționant pe Instagram

Cântăreața canadiancă Celine Dion a transmis un mesaj cu totul emoționant despre lupta pe care o duc medicii din Canada și din întreaga lume cu coronavirusul.

Celine Dion, mesaj emoționant transmis fanilor ei

Artista i-a rugat pe fanii ei să respecte tot ce le cer autoritățile în speranța că vom trece mai repede peste pandemie dacă vom face fiecare câte puțin.

A avut de adresat câteva cuvinte emoționante și despre eroii zilelor noastre, medicii care își pun viața în risc și își lasă familiile îngrijorate acasă ca să salveze vieți omenești.

„Sper că toți faceți ceea ce trebuie, să fim bine și rămâneți cât de pozitivi puteți în privința acestei situații. Majoritatea dintre noi am fost rugați să rămânem acasă, dar sunt atât de mulți eroi în toată lumea care lucrează în fiecare zi, care își riscă viața zilnic pentru noi”, a transmis Celine Dion printr-un filmuleț.

Se mai ține concertul din 29 iulie?

„Oamenii ăștia au familii, au persoane care îi iubesc și sunt îngrijorate pentru ei. Și, cu toate acestea, merg zilnic la muncă pentru a ne salva pe noi, pentru a ne ajuta pe noi. Vorbesc despre asistenții medicale, despre medici, voluntari. Nu vom putea să le mulțumim tuturor”, a completat îndrăgita cântăreață,

„Toți trebuie să facem tot ce ne stă în putință să scăpăm de acest virus. Așadar, vă rog, vă rog mult să faceți ce trebuie și să stați acasă. Și dacă este neaparat necesar să ieșiți, asigurați-vă că păstrați distanța. Haideți să avem grijă unul de altul și sunt convinsă că, în acest fel, vom trece peste asta împreună. Stați în siguranță cu toții!”, a mai spus muziciana.

Celine Dion ar trebui să susțină un concert pe 29 iulie la București, însă sunt șanse foarte mari ca acesta să fie anulat. Ar fi pentru prima oară când canadianca ar concerta în țara noastră.

View this post on Instagram

Je sais que nous passerons au travers tous ensemble ❤️ – Céline xx… #Restezchezvous #Gratitude

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×