Concerte în aer liber, de Revelion 2020. Programul spectacolelor din București, Cluj și Iași

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
28/12/2019, 15:13
Concerte în aer liber, de Revelion 2020. Programul spectacolelor din București, Cluj și Iași
Concerte și focuri de artificii în marile orașe din țară în noaptea dintre ani. Sursa foto: pixabay.com

Ultima zi din an se apropie cu pași repezi, iar românii caută evenimente și concerte pentru noaptea dintre ani. Programul spectacolelor în aer liber în ultima zi a acestui deceniu se anunță încărcat atât în București, cât și în marile orașe ale țării.

Spectacol cu hiturile anilor „80-„90, de Revelion, în București

De Revelion românii care nu pleacă la munte sau în vacanțe pot alege să petreacă noaptea dintre ani în Piața Constituției. Petrecerea lui 2020 va începe de la ora 18:00, iar tema propusă de reprezentanții Primăriei Capitalei este „Disco Night Fever”.

Pe scena din centrul Capitalei sunt așteptate trupe de succes ale deceniului care se încheie printre care se numără O-Zone, Andre, 3rei Sud Est sau Milli Vanilli. În plus, trupele care vor mai concerta în Piața Constituție sunt Haddaway, Turbo B. (rapperul american, fost solist al trupei Snap!), Holograf, Vunk, Horia Brenciu și HB Orchestra și Ovidiu Komornyik și OK Band.

Spectacolul de final de an va dura timp de 6 ore și se va încheia cu un show grandios de artificii. Accesul este liber pentru toți bucureștenii care nu și-au făcut un program pentru noaptea de Revelion.

Petrecere de Revelion și în Piața Unirii din Cluj-Napoca

Trecerea dintre ani nu este dată uitării nici de clujeni. Aceștia pot petrece în Piața Unirii începând cu ora 22:00 când va urca pe scenă trupa Datina. DJ Project vor întreține atmosfera de sărbătoare de la ora 22:50 până aproape de miezul nopții.

Voia bună și distracția nu se opresc pentru că de la miezul nopții, de la ora 00:15, vor urca pe scenă Arpy și Zip Band. Spectacolul de artificii impresionant care va marca trecerea în 2020 va fi proiectat în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Revelion 2020 în Piața Palatului Culturii din Iași

Primăria Municipiului Iași organizează tot cu ocazia trecerii dintre ani un spectacol inedit în Piața Palatului Culturii. Concertele vor începe de la ora 21:00, iar fiecare artist care va urca pe scenă va avea un recital de minim 45 de minute.

Printre artiștii care vor concerta în fața Palatului se numără Irina Rimes, HARA, trupa No Stress sau Ovidiu Lipan Ţăndărică care va susține un recital de 15 minute. De asemenea, ieșenii se vor distra și dansa pe melodiile mai multor artiști din zonă.

Spectacolul de artificii se anunță a fi unul inedit. Primăria a declarat că focurile de artifici vor fi sincronizate pe fond muzical personalizat având o durată de minim 10 minute. De asemenea, reprezentanții primăriei au mai spus că vor fi trase 2.000 de lovituri,  iar înălţimea exploziilor pe cer va atinge chiar şi 130 de metri.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×