Concert The Cure la Bucureşti: Programul evenimentului, reguli de acces şi obiecte interzise

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
22/07/2019, 12:35
Concert The Cure la Bucureşti: Programul evenimentului, reguli de acces şi obiecte interzise GALERIE FOTO
Concert The Cure la Bucureşti

Trupa britanică The Cure susține primul concert la București, iar FANATIK îți spune totul despre programul evenimentului, regulile de acces, dar și ce obiecte sunt strict interzise în Piața Constituției, luni, 22 iulie, când are loc mult așteptatul eveniment!

Concert The Cure la Bucureşti, pe 22 iulie

Accesul publicului la concertul The Cure  din cadrul evenimentului Rock The City din Piața Constituției este permis începând cu ora 15:00! Biletul în baza căruia se va face accesul la concertul The Cure va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele aflate în posesia acestora.

Concert The Cure la Bucureşti
Concert The Cure la Bucureşti

Accesul la concert, lucrurile interzise și trupele de deschidere

De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Pe durata evenimentului, spectatorii sunt rugaţi să îşi păstreze biletele pentru control. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face dar, dacă doresc să intre din nou, vor fi nevoiți să-şi cumpere alte bilete. Accesul publicului la concertul The Cure din Piaţa Constiuţiei este permis până la ora 21:00. Prima formaţie va urca pe scenă la ora 15:30. Iată ce trupe vor cânta în deschidere:

15:30 – 16:00 – COMA
16:30 – 17:15 – DAYS OF CONFUSION
17:45 – 18:30 – GOD IS AN ASTRONAUT
19:00 – 20:00 – EDITORS
20:45 – 23:00 – THE CURE

Organizatorii concertului nu recomandă prezența copiilor sub 7 ani, din cauza zgomotului foarte puternic. De aceea, accesul copiilor sub 3 ani este strict interzis! Copiii ce au vârsta între 3 şi 16 ani pot participa doar însoţiţi de părinţi, pe baza unui bilet valid cu preț întreg, iar peste 16 ani pot participa neînsoțiți.

Organizatorii avertizează participanţii că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situaţia în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Accesul la concertul The Cure este strict interzis cu:

  • rucsacuri sau genti de dimensiuni mai mari de o coala de hartie A4 sticle
  • conserve; scaune pliabile;
  • mancare sau bauturi de orice fel – alcoolice sau nealcoolice – din afara incintei;
  • artificii, arme, obiecte periculoase; cuţite, spray paralizant, lanţuri sau alte obiecte care reprezintă un pericol public obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
  • Ipad-uri, tablete, laptopuri, camere de filmat Go Pro sau similar, selfie sticks, baterii externe;
  • bannere sau postere de dimensiuni mai mari de A3;
  • umbrele (în caz de ploaie, doar pelerinele sunt permise);
  • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil);
  • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
  • animale de companie;

Formația The Cure, care are o istorie muzicală de aproximativ 40 de ani, concertează luni seară pentru prima oară în România. The Cure este compusă din: Robert Smith – voce și chitară, Simon Gallup – bas, Jason Cooper – baterie, Roger O’Donnell – clape și Reeves Gabrels – chitară.

Trupa britanică de rock The Cure s-a format în Crawley, Sussex, în 1976, ca Easy Cure și este considerată pionieră în zona rockului alternativ englezesc, iar pe data de 22 iulie are primul concert în România!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×