Cum a apărut Cardi B pe scenă, la un concert! Ce i s-a întâmplat, în faţa tuturor

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
17/06/2019, 16:52
Cum a apărut Cardi B pe scenă, la un concert! Ce i s-a întâmplat, în faţa tuturor GALERIE FOTO
Cardi B este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului. Sursa foto:libertatea.ro

Cardi B, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste ale noului val, a avut parte de un moment nu tocmai plăcut, chiar în timpul unui concert din statul american Tennessee. Nici măcar salopeta colorată aleasă pentru show, nu a mai făcut față mișcărilor cu care vedeta își pune fanii pe jar, de fiecare dată.

Cardi B, moment stânjenitor pe scena din Tennessee

După o serie de hit-uri care au făcut-o celebră în întreaga lume, Cardi B a vrut să le ofere fanilor și o porție din mișcările sale lascive, însă a avut parte de o scenă surprinzătoare și stânjenitoare, în același timp, pe care cei prezenți la concert nu aveau cum să o rateze.

În timpul dansului, artista și-a mișcat atât de mult posteriorul, încât salopeta a pocnit, pur și simplu, chiar în momentul în care s-a întors cu spatele. Admiratorii prezenți la show au avut grijă ca imaginea să ajungă pe rețelele de socializare, unde a devenit în scurt timp virală, internauții întrecându-se în glume la adresa cunoscutei cântărețe. Cu toate acestea, incidentul nu a împiedicat-o pe Cardi să-și ducă la bun sfârșit concertul și, mai mult decât atât, până la urmă a hotărât să renunțe la respectiva salopetă, cântând doar în lenjerie intimă și halat de baie.

Cardi B a avut parte de un moment jenant, în timpul unui concert, după ce salopeta i s-a crăpat. Sursa foto:stirileprotv.ro
Cardi B a avut parte de un moment jenant, în timpul unui concert, după ce salopeta i s-a crăpat. Sursa foto:stirileprotv.ro

A trecut și prin probleme de sănătate

Acesta nu este singurul moment dificil prin care a fost nevoită să treacă celebra artistă de peste Ocean. Recent, problemele de sănătate au determinat-o să anuleze o serie de concerte pe care le avea programate încă de la începutul acestui an.

Mai concret, este vorba despre complicații apărute în urma unor intervenții chirurgicale de mărire a sânilor și liposucție. Prin intermediul unui comunicat de presă, cântăreața își asigură fanii din Baltimore că o vor revedea cât de curând.

Cardi şi-a dorit foarte mult să se întoarcă la muncă şi nu şi-a luat timpul necesar pentru a se recupera complet în urma operaţiilor. Programul ei intens şi-a spus cuvântul şi medicii i-au cerut să renunţe la restul concertelor din luna mai. Este foarte dezamăgită pentru că urăşte să îşi lase baltă fanii, însă îi reasigură că îi va vedea în luna septembrie
Citeşte întreaga ştire:Cardi B și-a anulat două concerte, din cauza unor probleme de sănătate. „Este foarte dezamăgită” 
, se arată în respectivul comunicat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×