Comper 2020. Subiecte și bareme pentru proba de matematică. UPDATE

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
29/01/2020, 13:47
Comper 2020. Subiecte și bareme pentru proba de matematică. UPDATE
Comper 2020. Subiecte și bareme pentru proba de matematică. Sursa foto: Hepta

UPDATE: FANATIK a obținut subiectele la proba de matematică a concursului Comper 2020, cea mai mare competiție fără taxă pentru elevii de gimnaziu, continuă cu proba pentru matematică, după ce, pe 23 ianuarie, a avut loc prima probă, cea de Limba și literatura română.

Subiectele și baremele pentru proba de matematică Comper 2020

Pe site-ul oficial al competiției Comper 2020 este afișat întreg procesul de desfășurare al concursului menit să testeze cunoștințele generale elevilor de gimnaziu și să-i pregătească pe aceștia pentru examenele anuale.

Astfel, aflăm că pe 30 ianuarie 2020  va avea loc proba pentru Matematică. Pe data de 29 ianuarie, după ora 20:00, subiectele pentru această disciplină vor fi urcate pe site-ul organizatorilor și vor fi disponibile mentorilor pentru descărcare și printare.

Subiectele pentru proba de matematică vor putea fi printate alb-negru  de către mentori, iar după încheierea probei, fiecare elev înscris în competiția Comper 2020 va putea păstra subiectul, iar grilele de răspunsuri vor fi predate pentru corectare.

Subiectele la matematică vor fi transmise și pe e-mail mentorilor participanți, dar nu pe rețelele de socializare și nici prin intermediul altor canale de comunicare.

Când vor fi afișate notele pentru Comper 2020

Odată încheiată competiția la matematică, fiecare mentor va prelua grilele de concurs destinate răspunsurilor, pe care le va depune, într-un plic sigilat, la secretariatul școlii. Pe acesta vor fi notate clasa, disciplina de concurs și numele mentorului.

Mentorii care au încheiat Contract de parteneriat cu Fundația pentru Științe și Arte Paralela 45 și au elevi înscriși în concursul Comper 2020 vor putea apoi să vizualizeze și să descarce subiectele și baremele de corectare pentru proba de matematică de pe site-ul organizatorilor.

Ulterior, subiectele pentru această probă vor fi făcute publice la 3 zile după desfășurarea competiției, prin afișare pe concursurilecomper.ro.

După ce etapa I a concursurilor Comper 2019-2020 se va încheia, mentorii vor trebui să intre pe site-ul organizatorilor prin intermediul contului propriu, și să introducă rezultate obținute de elevi.

Pentru etapa I, introducerea rezultatelor va începe pe 1 februarie și se va încheia pe data 24 februarie 2020. După această dată vor fi demarate înscrierile pentru Etapa a II-a.

Rezultatele elevilor participanți la concurs se vor afișa pe site pe măsură ce mentorii vor introduce rezultatele, astfel că notele pentru etapa I a concursului Comper 2020 vor fi afișate în intervalul 1-24 februarie 2020.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×