Comper 2020. Când se afişează rezultatele la proba de matematică. Informaţii complete pentru părinţi şi elevi

Narcis Rosioru   
în Stiri mondene
30/01/2020, 15:48
Comper 2020. Când se afişează rezultatele la proba de matematică. Informaţii complete pentru părinţi şi elevi
Comper 2020. Când se afişează rezultatele la proba de matematică. Informaţii complete pentru părinţi şi elevi. Sursa foto: Hepta

Organizatorii au anunțat când se vor afișa rezultatele la proba de matematică pentru Etapa I a concursului Comper 2020, cea mai mare competiție fără taxă, prin care elevii de gimnaziu își testează cunoștințele, pregătindu-se astfel pentru examenele anuale.

Concursul Comper 2020 testează cunoștințele elevilor de gimnaziu

Subiectele pentru limba și literatura română au fost postate pe 22 ianuarie, iar cele la matematică au fost urcate pe data de 29 ianuarie pe site-ul oficial al concursului Comper 2020.

După fiecare încărcare, subiectele au putut fi printate alb-negru, iar după încheierea fiecărui concurs, elevii înscriși au păstrat subiectul, iar grilele de răspunsuri au fost predate după notarea răspunsurilor pentru a fi corectate.

Subiectele au fost trimise în paralel, prin e-mail, mentorilor participanți la competiție și nu pe rețelele de socializare ori prin intermediul altor canale de comunicare.

Potrivit regulamentului, după încheierea fiecărei zile de concurs, mentorii responsabili cu examenele vor prelua grilele rezolvate, pe care le vor depune, în plicuri sigilate, la secretariatul școlii. Pe acestea vor fi notate clasa, disciplina de concurs, precum și numele mentorului.

Când se afişează rezultatele la proba de matematică la Comper 2020

Introducerea rezultatelor elevilor la proba de matematică pentru etapa I a concursului va începe cu data de 1 februarie și se va încheia la 24 februarie 2020. După această dată vor urma înscrierile pentru Etapa a II-a a competiției Comper 2020.

Pe măsură ce rezultatele vor fi introduse de către mentori, acestea vor fi afișate și pe site-ul oficial al concursului.

Neintroducerea rezultatelor elevilor va face imposibilă descărcarea diplomelor elevilor, precum și a adeverințelor și diplomelor de participare la concurs pentru mentori și celelalte cadre didactice organizatoare.

După ce se va încheia etapa, mentorul va înmâna fiecărui elev ce a participat la Comper 2020 atât subiectul de concurs, precum și grila cu răspunsuri, ce vor putea fi atașate la portofoliu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×