Comper 2020. Avem subiectele la Limba și literatura română. Barem de corectare și tot ce trebuie să știe elevii

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
23/01/2020, 13:18
Comper 2020. Avem subiectele la Limba și literatura română. Barem de corectare și tot ce trebuie să știe elevii
Children school participation Comper 2020. Avem subiectele la Limba și literatura română. Barem de corectare și tot ce trebuie să știe elevii. Sursa foto: Hepta

S-a dat startul celei mai mari competiții fără taxă pentru elevi, Comper 2020, iar Fanatik îți prezintă în premieră subiectele la Limba și literatura Română din acest an. Concursul  are menirea de a-i pregăti pe elevii din clasele I-VIII pentru evaluările prin care vor trebui să treacă pe parcursul școlii, fiind o modalitate bună de verificare a cunoștințelor dobândite.

Comper 2020. Subiectele la Limba și literatura română

VEZI AICI SUBIECTELE PENTRU CLASA O

VEZI AICI SUBIECTELE PENTRU CLASA I

VEZI AICI SUBIECTELE PENTRU CLASA A II-A

VEZI AICI SUBIECTELE  PENTRU CLASA A III-A

VEZI AICI SUBIECTELE PENTRU CLASA A IV-A

VEZI AICI SUBIECTELE PENTRU CLASA A V-A

VEZI AICI SUBIECTELE PENTRU CLASA A VI-A

VEZI AICI SUBIECTELE PENTRU CLASA A VII-A

VEZI AICI SUBIECTELE PENTRU CLASA A VIII-A

 

Subiectele vor fi ulterior printate alb-negru, iar după încheierea fiecărui concurs, fiecare elev înscris va putea păstra subiectul, iar grilele de răspunsuri vor fi predate pentru corectare. Tot legate de subiecte, acestea vor fi transmise și pe e-mail mentorilor participanți și nu pe rețelele de socializare ori prin intermediul altor canale de comunicare.

Odată încheiată competiția, fiecare mentor va prelua grilele de concurs destinate răspunsurilor, pe care le va depune, într-un plic sigilat, la secretariatul școlii. Pe acesta vor fi notate clasa, disciplina de concurs și numele mentorului, informează organizatorii.

Mentorii care au încheiat Contract de parteneriat cu Fundația pentru Științe și Arte Paralela 45 și au elevi înscriși în concursul Comper 2020 vor putea apoi să vizualizeze și să descarce subiectele și baremele de corectare de pe site-ul organizatorilor. Ulterior, subiectele vor fi făcute publice la 3 zile după desfășurarea competiției, prin afișare pe concursurilecomper.ro.

Concursul Comper 2020: baremul de corectare

VEZI AICI BAREMUL DE CORECTARE

În urma corectării lucrărilor, fiecare școală va încheia un proces verbal în care se va specifica concursul, numele mentorilor ce au organizat competiția, precum și numărul de fișe evaluate pentru fiecare clasă. Actul va avea un număr de înregistrare și va fi semnat de către toți membrii comisiei de evaluare

Procesele verbale respective vor fi păstrate în unitățile de învățământ și, dacă organizatorii le vor cere, acestea vor fi puse la dispoziția lor.

După ce procesul de evaluare se va încheia, mentorii vor trebui să intre pe site-ul concursului Comper 2020 prin intermediul contului propriu, și să introducă rezultate obținute de elevi.

Pentru etapa I, introducerea rezultatelor va începe pe 1 februarie și se va încheia pe 24 februarie. După această dată vor fi demarate înscrierile pentru Etapa a II-a. Rezultatele elevilor participanți la concurs se vor afișa pe site pe măsură ce mentorii vor introduce rezultatele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×