Compatibilități zodiacale. Cuplurile perfecte din horoscop

Alexa Serdan   
în Horoscop
13/02/2020, 15:46
Compatibilități zodiacale. Cuplurile perfecte din horoscop
Care sunt zodiile compatibile pentru fiecare dintre cele 12 semne ale horoscopului. Sursa foto: pixabay.com

Pasionații de horoscop și astrologie știu că există anumite zodii cu care fiecare semn zodiacal poate forma o relație de lungă durată. Află din rândurile de mai jos care sunt persoanele compatibile pentru o relație armonioasă pentru fiecare zodie în parte.

Care sunt zodiile compatibile pentru cele 12 semne zodiacale

Nativii fiecărui semn din horoscopul european au anumite particularități care îi ajută să-și găsească sufletul pereche. Astrologii sunt de părere că zodiile compatibile într-o relație amoroasă pot diferi foarte ușor de compatibilitățile legate de prietenie sau alte aspecte.

Berbec

Persoana ideală pentru cei născuți în zodia Berbec în ceea ce privește viața amoroasă este Leu, dar la fel de bine acest nativ poate avea legături și cu Săgetătorul, Vărsătorul sau Gemenii.

Taur

Cea mai bună compatibilitate pentru acest nativ sunt persoanele născute în zodiile Capricorn și Fecioară. Pe de altă parte, Taurul poate forma o relație durabilă și alături de Rac sau Pești.

Gemeni

Acești nativi au nevoie de semne asemănătoare, de aceea reușesc să se îndrăgostească iremediabil de Balanță sau Vărsător. Alături de aceste semne zodiacale Gemenii pot avea viața la care visează.

Rac

Nativul Rac iubește cu foc și patimă persoanele născute în zodiile Pești sau Scorpion. Extrem de atent atunci când vine vorba de iubire, Racul oferă enorm de mult și nu așteaptă nimic în schimb.

Leu

Leu este o enigmă pentru majoritatea zodiile horoscopului, dar reușește să se deschidă față de Berbec și Săgetător care sunt zodii de foc la fel ca el. Acest nativ iubește greu, dar pentru totdeauna.

Fecioară

Dacă ești în zodia Fecioară trebuie să știi că faci casă bună cu Taurul și Capricornul. Aceste persoane manifestă o atracție uriașă și pentru Scorpion și Fecioare lângă care află ce este loialitatea.

Balanță

Gemenii sau Vărsătorii sunt zodiile alături de care poți trăi o frumoasă poveste de dragoste. Libertatea, intimitatea și spațiul pe care ți le oferă aceste zodii te împlinesc, este tot ce-ți dorești.

Scorpion

Iubești cu pasiune și foc și cei care pot face față acestei dragoste sunt Scorpionii și Racii. Ai mult romantism de oferit și dai totul pe tavă, în timp ce iubirea crește de la o zi la alta tot mai mult.

Săgetător

Uneori ești schimbător și indecis, iar cei care poți ține pasul cu tine sunt Berbecul și Leul. Săgetătorul este compatibil și cu Vărsătorul care este loial și dorește că „construiască” o lume mai bună.

Capricorn

Ai câteva idealuri după care te ghidezi în viață, iar Taurul și Fecioara sunt zodiile care îți împărtășesc aceste sentimente. Pentru că ai nevoie de stabilitate emoțională ești compatibil și cu Scorpionii.

Vărsător

Inventivitatea și spiritul de aventură te definesc perfect, motiv pentru care te poți cupla cu Săgetătorul sau Berbecul. Ești o sursă nesfârșită de idei, iar jumătatea te ajută să le duci la capăt.

Pești

Ești înflăcărat și ai nevoie de o relație fără cusur pe care o găsești numai alături de Scorpion sau Rac. Visezi cu ardoare la iubirea veșnică și absolută pe care o poți găsi la Taur sau Capricorn.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×