Companiile aeriene își suspendă zborurile spre China! Operatori importanți au confirmat știrea

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/02/2020, 13:52
Companiile aeriene își suspendă zborurile spre China! Operatori importanți au confirmat știrea GALERIE FOTO
Companiile aeriene nu vor să mai yboare spre China. Sursa foto - Bayne Stanley/ZUMA Wire)

A devenit oficial! Companiile aeriene își suspendă zborurile spre China! Se întâmplă totul pe fondul apariției coronavirusului.

Companiile aeriene își suspendă zborurile spre China!

Măsura ar putea dura până la finalul lunii februarie, martie şi chiar aprilie. Deocamdată, American Airlines, Air France, KLM, El Al Israel Airlines, Finnair, United Airlines şi-au suspendat cursele spre China până la finalul lunii martie.

Sunt însă și alte companii care au ales să suspende zborurile chiar până la finalul lunii aprilie.

Operatori importanți au confirmat știrea

Printre acestea se numără: Delta Airlines, Iberia Airlines şi Vietnam Airlines. Cele mai multe companii au ales să decidă oprirea curselor doar până la finalul lui februarie.

Vorbim aici despre British Airways, Austrian Airlines și Lion Air. Hua Chunying, purtător de cuvânt al Ministerul Afacerilor Externe de la Beijing, a criticat faptul că tot mai multe companii aeriene şi ţări au decis întreruperea zborurilor către China

Vă readucem aminte că 636 de persoane au murit ca urmare a infecţiei cu noul coronavirus în China. Cu toate acestea, numărul persoanelor infectate a depăşit cifra de 30.000, conform bilanţului publicat de autorităţile medicale de la Beijing.

Din păcate, în ciuda eforturilor disperate, virusul se răspândeşte cu o viteză uriașă. Astfel, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 69 de noi decese din cauza coronavirusului, majoritatea în provincia Hubei.

De altfel, aici a fost depistat virusul prima oară. Între timp, numărul persoanelor infectate a crescut cu 2.447.

Precedentul bilanț anunţat de Comisia Naţională de Sănătate de la Beijing, indica un număr de 564 de morţi şi peste 27.000 de cazuri de persoane infectate cu acest virus.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×