Compania Tarom anunță suspendare zborurilor pe ruta București – Istanbul timp de o lună

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
28/03/2020, 14:01
Compania Tarom anunță suspendare zborurilor pe ruta București – Istanbul timp de o lună
Compania Tarom anunță suspendare zborurilor pe ruta București - Istanbul timp de o lună. Sursa foto: Hepta

Tarom a anunțat, sâmbătă, că a decis să suspende zoborurile de pe ruta București – Istanbul timp de o lună, între 30 martie și 30 aprilie, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Tarom suspendă zborurile București Istanbul

Compania Tarom a decis ca toate zborurile operate pe Ruta București – Istanbul să fie suspendate începând cu 30 martie, timp de o lună, urmând ca acestea să fie reluate pe 30 aprilie.

Anunțul companiei aeriene de stat vine pe fondul restricțiilor impuse de autorități, ce au ca scop limitarea răspîndirii infecțiilor cu coronavirus.

Tarom oferă ca alternativă clienților care aveau cumpărate bilete de zbor pe această rută în intervalul amintit mai sus reprogramarea călătoriilor sau rambursarea banilor.

„Vă rugăm să reprogramaţi călătoriile pentru date viitoare, puteţi face acest lucru fără taxe de modificare, sau puteţi solicita rambursarea sumelor plătite, contactând agentul emitent sau orice agenţie Tarom”, anunță compania, potrivit Mediafax.

Turcia a impus măsuri dure din cauza COVID-19

În Turcia, autoritățile au luat decizia de a suspenda zborurile către aproape 70 de state și au închis școlile, cafenelele și barurile. Regimul Erdogan a dispus și interzicerea rugăciunilor colective.

Agenția turcă Anadolu a anunțat că țara se confruntă cu 5.698 de cazuri de coronavirus, precum și 92 de decese cauzate de COVID-19.

Între timp,  autoritățile române au anunțat încă 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul total ajungând la 29, în timp ce bilanțul total al infecțiilor a crescut la 1.452.

În aceste condiții, România va intra în curând în al 4-lea scenariu, ce va presupune măsuri mai dure din partea autorităților române.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×