Compania specială de care se bucură Cabral în pandemie. Prezentatorul ne-a făcut cunoștință cu Maki – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
16/04/2020, 12:08
Compania specială de care se bucură Cabral în pandemie. Prezentatorul ne-a făcut cunoștință cu Maki – Foto
Cabral petrece carantina alături de familie, în care îi include și pe câinii săi. Sursa foto: Instagram

Cabral se bucură de timpul liber, având în vedere că nu mai înregistrează emisiunea Ce spun românii, iar una dintre cele mai speciale companii este cea a patrupedului Maki, pe care l-a prezentat fanilor săi pe Facebook.

Cabral își bea cafeaua cu câinele său

Prezentatorul PRO TV se poate considera un bărbat împlinit. Are o familie frumoasă alături de Andreea Pătrășcanu, însă oferă o atenție specială și animalelor de companie.

Fostul realizator al Poveștirilor de noapte de la Acasă TV a povestit ce tabieturi are în fiecare dimineață, imediat după ce se trezește.

„Dimineață. Spălat pe dinți și duș. Haine fresh pe mine, dau drumul la espressor (face o cafea ca la cafenelele alea bune de pe Champs Elysee. Ce zic eu Champs Elysee… chiar de pe Dorobanți!!). Mă lungesc la soare liniștit…”, a scris prezentatorul pe Facebook.

„Ahhh… hai că nu-i așa rău!, zic. Și apoi apare bălălăul ăsta și-mi pune balele pe piept, îmi varsă cafeaua și-mi trage o limbă pe față!!! Aloooo! Maki, the son of Tiara Ibacka”, a completat congolezul.

Fanii au înroșit butonul de like: „Doamne, ce mult îmi place!”

Imaginea ternă alături de Maki i-a făcut pe fanii săi să înroșească butonul de like. În primele 30 de minute, fotografia postată de prezentator a strâns peste 3.000 de reacții pe rețeaua de socializare.

„Trimite și mie o cafea din aia bună ca am o ditamai durerea de cap. Dar din aia bună de Dorobanti, să fie nu asa bătaie de joc. O sa ma mulțumesc cu aia pana deschid ăștia Tchibo aici și după îți trimit eu după Mariahilferstrasse. Enjoy the sun”, e unul dintre comentariile de la poza pusă de vedetă.

„Doamne, ce mult imi place această descriere! Știu ce înseamnă pentru că am avut și eu un câine lup nemaipopomenit timp de 11 ani și nimeni și nimic nu-l poate înlocui. Sunteți fericiți pentru că aveți curte și puteți să fiți împreună și cu cățeii voștri minunați!”, i-a scris un alt iubitor de animale după ce a văzut fotografia.

cabral
Vedeta PRO TV, alături de Maki. Sursa foto: Facebook
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×