Cabral, mesaj de indignare în legătură cu spitalele din România. Ce a pățit în urma unui accident în Constanța

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/04/2020, 16:13
Cabral, mesaj de indignare în legătură cu spitalele din România. Ce a pățit în urma unui accident în Constanța
Cabral a scris despre experiențele trăite în spitalele din România. Sursa foto: Instagram

Tot mai multe vedete își dau cu părerea despre dezastrul din sistemul sanitar românesc. Cabral a povestit despre o experiență trăită la Spitalul Județean din Constanța, în urma unui accident de motocicletă.

Cabral a descris două din experiențele sale în spitalele din România

Cabral a scris că, la un moment dat, în urma unui nefericit accident, a fost nevoit să ajungă pe mâinile medicilor din Constanța. Când a intrat în unitatea medicală i-a venit să fugă mâncând pământul.

A răbdat pe barba lui câteva ore de chin pentru a ajunge la Spitalul de Arși din Capitală. Dar ceea ce a trăit la Constanța nu a fost un caz particular.

„Dacă nu mori pe drum, pleacă la București”

I s-a întâmplat și la Brașov, în urma unui alt accident, tot cu motoreta. Acolo, chiar portarul l-a trimis la București: „Boss, dacă nu mori pe drum, pleacă la București! Am insistat, dar nu mult… am luat-o șontâc până la Camera de Gardă, am salutat, m-am întors pe călcâi (celălalt era deja bine întors) și m-am văitat până la Urgență, în București”.

„Care nici astea din București nu-s Doctor Grey… la Colectiv ne-am îngrozit efectiv de jegul, haosul și nesimțirea de la Pantelimon. Eram în parcare, așteptam niște medicamente, a venit o doamnă și ne-a spus: «Luați-vi-l de aici, că vi-l omoară! ». N-am avut unde să-l luăm și s-a dus al nostru, fără nicio șansă reală. Dar noi aveam de toate, desigur”, a completat prezentatorul emisiunii Ce spun românii de la PRO TV.

„Așa că, fără să vreau să molipsesc de pesimism… decât să-i alergi cu amenzi pe care nu le vor plăti, mai bine le dai poze cu spitalele în care vor ajunge”, este concluzia amară a congolezului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×