Comisia Europeană, ironii pentru Viorica Dăncilă după rezultatul alegerilor: “Deci ăștia au fost la vot”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
25/11/2019, 08:26
Comisia Europeană, ironii pentru Viorica Dăncilă după rezultatul alegerilor: “Deci ăștia au fost la vot” GALERIE FOTO
Comisia Europeană, ironii la adresa Vioricăi Dăncilă. Sursa foto: hepta.ro

Viorica Dăncilă, luată peste picior chiar și de Reprezentanța Comisiei Europene în România, după pierderea alegerilor prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis! Candidatul PSD a obținut în jur de 33% din voturi, în timp ce Klaus Iohannis a obținut în jur de 67% din sufragii.

Comisia Europeană, ironii la adresa Vioricăi Dăncilă

Reprezentanța Comisiei Europene în România a postat un mesaj care a atras sute de comentarii și like-uri! Pe pagina oficială de Facebook a Reprezentanței a apărut un mic sondaj de opinie care menționează procentul de români care consideră că aderarea la Uniunea Europeană a fost un lucru bun. Textul este însoțit de o fotografe cu o explicație ironică la adresa Vioricăi Dpncilă!

”71% dintre români cred că România a avut de câștigat în urma aderării la Uniunea Europeană, arată Eurobarometrul 89.2 al Parlamentului European”, este textul publicat, iar fotografia arată o pisică la costum care citește ziarul. Explicația foto este următoarea: ”DECI ĂȘTIA AU FOST LA VOT”.

Comisia Europeană, ironii la adresa Vioricăi Dăncilă
Comisia Europeană, ironii la adresa Vioricăi Dăncilă

”Normal ca i-a intrat în reflex „ăștia”

Viorica Dăncilă, aflată în campanie electorală, s-a exprimat la adresa Diasporei cu apelativul ”ăștia”! Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre diasporă și ceea ce a declanșat ”măcelul” împotriva Vioricăi Dăncilă, care a obținut în Diaspora puțin peste 6% din voturi!

”M-am întrebat cum a putut doamna Dăncilă să scoată pantoful ăla cu toc cui și să-și dea cu el în cap, pentru că asta a făcut pronunțând cuvântul respectiv. Nici nu a realizat ce face. Cred că m-am dumirit: pentru că ei, la echipa de campanie, nu au vorbit decât așa despre diaspora: ăștia, ăia de acolo. Normal ca i-a intrat în reflex „ăștia”, de-aia l-a rostit atât de natural și de autodistructiv pentru ea.

Apoi, cei din diaspora au simțit acum că lucrurile s-au schimbat, că pot vota cu adevărat, fără să piardă ore întregi. Și asta spuneam după primul tur: va crește prezența în turul 2. S-au dezmeticit oamenii. Prima dată nu le-a venit să creadă: putem vota și noi omenește? Acum s-au dezmeticit și au venit în număr mai mare la vot”, a spus CTP.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×