Intrebare ironică adresata Poliției Rutiere! Șoferul nu se aștepta la un asemenea răspuns!

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
16/06/2018, 20:04
Intrebare ironică adresata Poliției Rutiere! Șoferul nu se aștepta la un asemenea răspuns!
Intrebare adresata politiei rutiere

Un șofer pus pe șotii a adresat o întrebare pe pagina de Facebook a Ministerului Administrației și Internelor. Sigur nu se gândea că va primi un răspuns pe același ton!

“Dacă merg pe un drum cu 160 km/h iar din față bate vântul cu 120 km/h, ce viteză înregistrează radarul ascuns prin boscheți? Ia jucați-o p’asta!” – a fost întrebarea postată de șofer. Răspunsul de la MAI nu s-a lăsat așteptat. Polițiștii au răspuns în trei puncte!

Întrebarea adresată poliției rutiere a avut un răspuns pe măsură!

”1. Având în vedere că limita maximă de viteză pe un drum național este 100 km/h, ceea ce va înregistra aparatul radar va fi o amendă foarte mare plus 90 de zile suspendare a permisului de conducere.

2. Dacă vântul are o viteză de 120 km/h, vă sfătuim să stați acasă…nu de alta, dar deja vorbim despre uragan și riscați să vă treziți pe mașină cu copaci, elemente de construcții sau chiar boscheții de care spuneați!

3. Până să o “jucăm p’asta!”, vă recomandăm să circulați cu viteza legală…ca să nu vă jucați cu viața dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic! O zi frumoasă și cu zâmbet să aveți!”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×