Comisarul de poliție Victor Andoni din Vrancea a murit la vârsta de 38 de ani. Era ca un înger pentru copii

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
22/11/2019, 20:32
Comisarul de poliție Victor Andoni din Vrancea a murit la vârsta de 38 de ani. Era ca un înger pentru copii
Comisarul Victor Andoni a murit la vârsta de 38 de ani. Sursa foto: monitoruldevrancea.ro

Comisarul Victor Andoni de la Poliția Vrancea s-a stins din viață la vârsta de 38 de ani. Omul care salvase foarte mulți copii de-a lungul carierei sale, luptând împotriva benzilor de criminalitate organizată va fi acum un înger, acolo sus și va veghea asupra tuturor.

Victor Andoni a murit la 38 de ani, după ani de chin cu o boală necruțătoare

Andoni a murit acasă, aseară, în jurul orei 19:00, notează presa vrânceană. Salvatorul avea o boală destul de nemiloasă cu care s-a luptat în ultimii ani. Trupul neînsuflețit al acestuia va fi depus la Biserica de pe strada Simion Bărnuțiu din municipiul Focșani.

Vestea trecerii în neființă a comisarului Andoni a fost confirmată de șeful Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Vrancea, Costel Manea. Inițial apăruse un simplu zvon că acesta s-ar fi stins din viață, însă, din nefericire, știrea nu a fost un fake news.

Manea: „A fost un om și un coleg deosebit”

„Din păcate, informația este una reală. Colegul nostru, comisarul Victor Andoni, a decedat în această seară (ieri – n.r.). A fost un om şi un coleg deosebit şi ne pare nespus de rău că a plecat dintre noi. Întreg colectivul SCCO Vrancea este alături de familia îndurerată şi îi transmitem pe această cale sincere condoleanţe. Pe Victor, Dumnezeu să-l odihnească”, a declarat Manea, conform monitoruldevrancea.ro.

Andoni a intrat în poliție în anul 2005. A militat pentru protejarea minorilor și a luptat împotriva pedofililor. A susținut totodată și prevenirea fenomenelor de tip cyberbullying prin tot felul de programe școlare. A ținut de nenumărate ori prelegeri în fața elevilor despre ce presupune expunerea pe Internet și cum să se ferească de pericole.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×