Doliu în lumea sportului! Pugilista Amina Bulah a murit după ce a fost călcată de tren

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
21/11/2019, 08:51
Doliu în lumea sportului! Pugilista Amina Bulah a murit după ce a fost călcată de tren
Amina Bulah a murit la vârsta de 18 ani

Amina Bulah, o cunoscută pugilistă din Ucraina, a încetat din viaţă într-un mod extrem de brutal. Tânăra, în vârstă de 18 ani, traversa calea ferată atunci când a fost lovită în plin de tren.

Campioana Amina Bulah a murit

The Sun notează că Amina avea căştile în urechi şi nu a auzit semnalele sonore ale trenului care se apropia spre ea şi aceasta a murit pe loc. Amina Bulah se afla în Tarasivka, un oraş din Ucraina, din apropierea Kievului, atunci când a ales să traverseze strada fără să asigure.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Martorii care au văzut ultimele clipe din viaţa Aminei au spus că aceasta a văzut trenul în ultima secundă dinaintea impactului şi a încercat să se ferească din calea acestuia, însă nu a mai avut nicio şansă şi a fost lovită în plin de trenul care ducea călători la Fastiv.

Amina Bulahera campiona Ucrainei la juniori şi ultima medalie pe care a obţinut-o a fost cea de bronz, la Campioantul European de Tineret, organizat în luna septembrie, în Bulgaria.

Închide ×