Codrin Ştefănescu, atac la Marius Pieleanu: “Tace cotropit de greutatea rolului său”

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
22/07/2019, 17:03
Codrin Ştefănescu, atac la Marius Pieleanu: “Tace cotropit de greutatea rolului său” GALERIE FOTO
Codrin Stefanescu il ataca pe sociologul Marius Pieleanu

Codrin Stefanescu îl atacă pe sociologul Marius Pieleanu, printr-un mesaj postat pe Facebook, care a contrariat pe toată lumea. Ștefănescu lasă să se înțeleagă că sociologul știe cine ar fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale, mai ales după retragerea lui Mihai Fifor și a lui Eugen Teodorovici din cursă. Viorica Dăncilă ar fi cam ultimul candidat din partid!

Codrin Stefanescu îl atacă pe sociologul Marius Pieleanu, pe care îl acuză că știe cine este prezidențiabilul PSD

„Fifor si Teodorovici au renuntat la candidatura pentru prezidentiale! Ca sā fie bine si sā nu se supere unii si altii. Cā atunci e de rāu. Plesoianu si Firea nu sunt bāgati in seamā. Cicā sunt obraznici si aduc prejudicii grave de imagine. Serban tocmai a fost mazilit definitiv. Olguta e scârbitā de tot si sentimentul e impārtāsit de multi.

Mānāstire intr-un picior, ghici cine rāmâne in cursā? Doar Pieleanu stie, dar tace cotropit de greutatea rolului sāu fundamental…”, scrie Ștefănescu pe Facebook. Ulterior, răspunzând la un comentariu, Ștefănescu a completat: „Doar Pieleanu stie! Iar prietenii stiu de ce”.

Codrin Stefanescu il ataca pe sociologul Marius Pieleanu
Codrin Stefanescu il ataca pe sociologul Marius Pieleanu

PSD se gândește și la un candidat din afara partidului

Ideea unui candidat din afara PSD se conturează tot mai tare. Chiar președintele PSD a recunoscut că ia în calcul posibilitatea ca un candidat din afara partidului să fie aruncat în luptă împotriva președintelui Klaus Iohannis!

”Am pus şi un candidat independent, fără a da nume, să vedem care este soluţia cea mai bună. Bineînţeles că, pe lângă rezultatul pe care îl vom vedea în aceste sondaje, e important ce-şi doresc şi organizaţiile judeţene – dacă îşi doresc o candidatură comună, dacă îşi doresc un candidat al PSD. Am spus că vreau să schimb modul de lucru în partid şi vreau să avem consultări pe orice subiect care este de interes. Vom avea un nou congres la sfârşitul lunii iulie – începutul lunii august unde vom vota candidatul nostru pentru prezidenţiale. Sperăm să fie şi candidatul câştigător” , declara Viorica Dăncilă referitor la sondajul de opinie comandat de PSD pentru a vedea care este cel mai bun prezidențiabil pe care să îl susțină PSD.

Nici fostul președinte exectiv din era Dragnea, Paul Stănescu, nu exclude varianta unui candidat din afara partidului. ”Vom hotărâ ce să facem cu personalități din partid care vor să candideze, dar și cu alte personalități din afara partidului, dacă vor să vină la noi, să facem studii sociologice să vedem cine se plasează cel mai bine. Persoana care va candida poate să fie din partid, e posibil să fie și din afara partidului, dar se va hotărî la congres”, declara la Antena 3 Paul Stănescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×