Clotilde Armand prezintă noi cazuri de fraudă la alegerile prezidențiale din diasporă!

Alex Năstase   
în Alegeri Prezidențiale 2019
09/11/2019, 21:38
Clotilde Armand prezintă noi cazuri de fraudă la alegerile prezidențiale din diasporă! GALERIE FOTO
Clotilde Armand a scos în evidență alte posibile fraude. Sursa foto - facebook

Clotilde Armand prezintă noi cazuri de fraudă la alegerile prezidențiale din diasporă! Deputatul USR a postat pe o rețea de socializare mesajul pe care l-a primit de la un român care lucrează în Germania. Acesta i-a transmis că există mai multe cazuri de voturi prin corespondență trimise la Consulatul României din Bonn, iar votanții ar fi primit răspunsul că votul lor nu ar fi valabil, deoarece a ajuns prea târziu.

Clotilde Armand prezintă noi cazuri de fraudă la alegerile prezidențiale din diasporă!

Mai mult de atât, bărbatul susține că la Bonn nu a fost înregistrat niciun singur vot prin corespondență. „Draga Clotilde Armand, mai multi romani se plang ca si-au trimis votul prin corespondenta la Consulatul Romaniei din Bonn (chiar si cu o luna in urma), iar acum primesc raspunsul ca votul lor nu ar fi valabil, deoarece a ajuns prea tarziu. La Bonn nu a fost inregistrat, potrivit BEC, nici un singur vot prin corespondenta…. Nu stiu cine ar trebui sesizat… Dar ma gandeam sa va spun Dvs., probabil stiti.

Se pare ca intre timp se plang mai multi in legatura cu situatia voturilor trimise la Bonn… N-or fi ele multe voturi, dar, dupa cum stim, fiecare vot conteaza. De ce nu si astea?”, a semnalat bărbatul. O altă persoană afirmă, la postarea făcută de Clotilde Armand, că se află într-o situație similară: „Eu sunt una dintre cei care ne-am trimis plicurile la Bonn.

Plângeri legate de votul prin corespondență

Numai eu am trimis 3 plicuri și am citit de cel puțin încă 2 familii. Și toți am trimis plicurile recomandate , deci știm sigur ca au fost predate. Pe mai multe pagini am încercat astăzi sa găsesc alți pățiți . Pe toate paginile sunt îndrumata spre următoarea secție (140 km sunt la mine!). Da, știu ca pot vota la secție , dar m-ar deranja faptul, ca e posibila așa o fraudare a alegerilor fără urmări !”

„Pe 15.10.2019 am primit plicul cu votul prin corespondenta, l-am trimis pe data de 16.10.2019 iar ieri am primit un mail de la AEP in care scria: „Plicul dumneavoastră cu votul pentru primul tur al alegerilor prezidențiale 2019 nu a ajuns în timp util pentru a putea fi validat”. Nu stiu de ce nu a ajuns. L-am trimis din Suedia”, a adăugat un alt internaut.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×