Clotilde Armand, dată în judecată pentru „suferințe psihice” de fostul polițist Salvador Caragea

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 19:15
Clotilde Armand, dată în judecată pentru „suferințe psihice” de fostul polițist Salvador Caragea
Fostul polițist Salvador Caragea o dă în judecată pe Clotilde Armand *foto: colaj facebook rnews.ro

Controversatul polițist Salvador Caragea a decis să o dea în judecată pe europarlamentarul Clotilde Armand pentru „prejudiciu de imagine” și „suferințe psihice” și îi cere fostului candidat USR la sectorul 1 daune morale în valoare de peste 100.000 de euro, după cum arată tocmai chemarea în judecată publicată de către Armand.

Salvador Caragea a dat-o în judecată pe Clotilde Armand. Cere 100.00 de euro

Într-o acțiue în răspundere civilă, Viorel Salvador Caragea o obligă pe Clotilde Armand să îi plătească 100.000 de euro, sumă ce reprezintă „prejudiciul de imagine și a suferințelor psihice cauzate mie din culpa sa”. Caragea mai susține că banii vor fi donați direct către Spitalul de Psihiatrie Turceni.

Plângerea a fost făcută publică de Armand, pe profilul ei de facebook. Acolo, europarlamentarul USR s-a amuzat pe seama chemării în judecată:

„Scuzați-mă că vă întrerup: i-am cauzat cuiva de aici ”suferințe psihice”? Vă mulțumesc pentru răbdare și aștept răspunsul Dvs.” Postarea lui Clotilde Armand a cules repede sute de reacții și zeci de comentarii.

Scuzați-mă că vă întrerup: i-am cauzat cuiva de aici ''suferințe psihice''? Vă mulțumesc pentru răbdare și aștept răspunsul Dvs.

Gepostet von Clotilde Armand am Dienstag, 21. Januar 2020

Totul a pornit de la o postare a lui Clotilde Armand la adresa lui Caragea

Scandalul dintre Clotlilde Armand și Salvador Caragea a pornit în momentul în care europarlamentarul USR a cerut ca fostul polițist să fie dat afară din partid, după ce acesta fusese primit la filiala din Gorj.

„Am aflat că fostul șef al Poliției Gorj (acuzat de hărțuire sexuală și trafic de influență) a fost primit în USR. Acum, îi rog tare mult pe colegii mei să-l lase în pace pe ”polițistul lui Ponta”. Acest personaj n-are ce căuta în USR, nu așa se face altfel de politică”, se arată în mesajul lui Armand care a strâns peste o sută de distribuiri!

În cele din urmă, Caragea a fost dat afară de partid, la câteva ore după ce prezența lui în USR a făcut vâlvă pe internet.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×