Clipul ajuns viral în România, după ploaia înghețată! Cum s-a “dat” pe şosea “Nea Ilie”, în Brăila

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
25/01/2019, 22:06
Clipul ajuns viral în România, după ploaia înghețată! Cum s-a “dat” pe şosea “Nea Ilie”, în Brăila GALERIE FOTO
Clipul ajuns viral în România, după ploaia înghețată! Cum s-a “dat” pe şosea “Nea Ilie”, în Brăila

Ploaia înghețată care a lovit România a lansat și personaje care au ajuns celebre. Nea Ilie din Brăila a ajuns viral pe Internet, după ce un vecin i-a postat „isprava”. Personajul nostru a reușit ca în 10 secunde să uimească lumea. Cu doar o pereche de cizme, nea Ilie din satul Colțea, județul Brăila „s-a dat” pe gheață ca un adevărat patinator profesionist.

Imaginile video cu nea Ilie încurajat de pe margine de câțiva vecini au ajuns virale pe Internet. Filmarea a fost făcută publică cu următorul comentariu. „Nea Ilie in aceasta dimineata – judetul Braila ?”. În cele 10 secunde de film, nea Ilie străbate cam 50 de metri cu o viteză apreciabilă pe strada care efectiv era ca sticla, după ploaia înghețată care a lovit România în ultimele două zile.

“Nea Ilie” din Brăila, viral după ploaia înghețată: Hai nea Ilie!

“Nea Ilie” din Brăila s-a “dat” pe şosea cu cizmele. Imaginile în care nea Ilie patinează pe strada înghețată au ajuns virale pe Internet. „Să nu-l prindă radarul pentru depășirea vitezei de mers”, a comentat un internaut la imaginile care fac senzație pe o rețea de socializare. Filmulețul cu nea Ilie a strâns nu mai puțin de 2500 de share-uri în doar 10 ore.

Unul dintre cei care l-au filmat și susținut pe nea Ilie în „numărul” său de patinaj viteză a glumit pe seama eroului. „Mi le dai și mie (nr.cizmele), dup-aia.” , a glumit susținătorul lui nea Ilie. Filmulețul a strâns peste 100.000 de vizualizări de la publicarea sa. Reușita lui nea Ilie a fost posibilă datorită unui fenomen destul de rar, numit ploaie înghețată. Acesta a fost prezent pe teritoriul întregii țări în ultimele două zile când precipitațiile depuse pe sol s-au transformat în polei. Ultimele două zile au fost un adevărat coșmar pentru șoferi din cauza ploii înghețate care a lovit România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×