Clipele de coșmar trăite de vecinii lui Mihai Rădoi: ”Încerca să se miște!”

Alexandra Chivu  
înStiri de ultima ora
11/02/2019, 14:50
Clipele de coșmar trăite de vecinii lui Mihai Rădoi: ”Încerca să se miște!”GALERIE FOTO
Vecii lui Mihai Rădoi au trăite clipe de coșmar

Tentativa de suicid în familia antrenorului naționalei U21 de fotbal a României a uimit toată țara. Mai exact, Mihai Rădoi s-ar fi aruncat pe geam, luni, de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin, lucru confirmat și de autorități.

„Apelul s-a primit la 112 în jurul orei 12.00. Un cetăţean a sesizat că de la etajul unui bloc de pe strada Dr. Babeş a căzut un bărbat fără a putea oferi detalii. Un echipaj medical l-a preluat pe bărbatul căzut şi l-a transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Clipele de coșmar trăite de vecinii lui Mihai Rădoi

A rămas la faţa locului echipa de cercetare pentru a continua ancheta şi pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul”, au declarat reprezentanții IPJ Mehedinți pentru News.ro.

Clipele de coșmar trăite de vecinii lui Mihai Rădoi: ”Încerca să se miște!”
Mihai Rădoi s-ar fi aruncat pe geam, luni, de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin

De asemenea, un vecin a vorbit despre cele întâmplate și în special despre momentul sinuciderii. „Ne înțelegeam foarte bine, tot timpul trecea pe aici. Nu știu detalii multe. Știu că soția avea un cabinet de coafor. Era un vecin bun, nu s-a certat cu nimeni, nu a jignit pe nimeni.

Clipele de coșmar trăite de vecinii lui Mihai Rădoi: ”Încerca să se miște!”
Motivul pentru care fratele lui Mirel Rădoi ar fi recurs la acest gest a fost o dispută cu partenera de viață

Am auzit o bubuitură și l-am văzut pe el jos. La ora 12 seara s-a întâmplat tot”, a declarat vecinul lui Mihai Rădoi. Potrivit informațiilor din acest moment, motivul pentru care fratele lui Mirel Rădoi ar fi recurs la acest gest a fost o dispută cu partenera de viață, totul pornind de la o discuție legată de divorț.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×