Clinica din Pitești, prima reacție în cazul copilului mort în urma anesteziei generale! „Dezinformarea, mai importantă decât adevărul”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
14/02/2020, 11:28
Clinica din Pitești, prima reacție în cazul copilului mort în urma anesteziei generale! „Dezinformarea, mai importantă decât adevărul” GALERIE FOTO
Clinica solicită răbdare în cazul copilului de 4 ani mort în urma anesteziei generale. Sursa foto - Eddie Moore/Albuquerque Journal via ZUMA Wire)

Clinica din Pitești a oferit o primă reacție în cazul copilului mort în urma anesteziei generale! Reprezentanții cabinetului stomatologic au postat un mesaj pe o rețea de socializare în care îndeamnă pe toată lumea să aștepte rezultatul anchetelor desfăşurate în acest caz.

Clinica din Pitești, prima reacție în cazul copilului mort în urma anesteziei generale!

„Dezinformarea s-a dovedit mai importantă decât căutarea adevărului”. Cei de la clinica în care copilului de 4 ani i s-a făcut anestezie generală mai spun că ce s-a întâmplat este „dureros, greu de acceptat şi de înţeles”

„Ştim că toată lumea aşteaptă o reacţie de la noi şi, mai mult decât orice, ne dorim să înţelegeţi că ne este la fel de greu ca fiecăruia dintre dvs. să înţelegem şi să acceptam ceea ce s-a întâmplat în clinica noastră.

„Dezinformarea, mai importantă decât adevărul”

O clinică în care sunt trataţi şi copiii noştri, ai colegilor, prietenilor şi cunoştinţelor noastre. Inainte de toate, suntem oameni şi părinţi – de aceea ceea ce s-a întâmplat în casa noastră este atât de dureros, de greu de acceptat, atât de greu de trăit şi de înţeles.

În aceste momente, gândurile şi inimile noastre sunt însă alături de părinţi, nu facem decât să ne rugăm să aibă putere şi linişte”, au scris reprezentanţii clinicii pe reţeaua de socializare

„Ne dorim mai mult decât oricine să înţelegem ce s-a întâmplat, aşteptăm rezultatul investigaţiilor şi anchetelor în curs, sperăm din tot sufletul ăa vor aduce răspunsurile pe care toată lumea le aşteaptă şi că nu vor lăsa loc de alte interpretări.

Căci, din păcate, până în acest moment, dezinformarea, speculaţiile şi goana după senzaţional s-au dovedit o dată în plus mai importante decât căutarea adevărului”, mai scriu reprezentanții clinicii din Pitești

Nu toată lumea a primit cu zâmbetul pe buze postarea clinicii. „A murit un copil! Oare când ne mai trezim şi noi şi o să fiţi doctori mai întâi de toate, să iubiţi meseria ce o faceţi, nu doar banii!”, a scris un bărbat.

”Aţi distrus atât medicul cât şi familia. Era de datoria voastră să aveţi minimul necesar pentru a resuscita micuţul şi nu să aşteptaţi salvarea să aducă cele necesare pentru intubare. Păcat de medic şi de familie. Dacă era intubat la timp avea şanse acel copil”, a scris și o femeie.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×