Cleopatra Stratan, o nouă apariție răvășitoare. Cântăreața a atras foate privirile cu rochia ei scurtă – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/12/2019, 11:56
Cleopatra Stratan, o nouă apariție răvășitoare. Cântăreața a atras foate privirile cu rochia ei scurtă – Foto GALERIE FOTO
Cleopatra Stratan, una din cele mai de succes tinere artiste din România. Sursa foto: Instagram

Cleopatra Stratan a atras din nou toate privirile zilele trecute. Fiica lui Pavel Stratan a apărut la un eveniment monden într-o rochie scurtă, una destul de scumpă și strălucitoare, așa cum este și artista. (pentru a vedea imaginile cu artista, accesează galeria foto a articolului).

Cleopatra Stratan, apariție strălucitoare

Artista care se bucură de tot mai mulți urmăritori pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, îi ține la curent pe fani cu toate activitățile sale.

În doar câteva ore, imaginile publicate pe Instagram au strâns peste 6.000 de like-uri. Mai mult, Cleo le-a arătat urmăritorilor și celelalte ținute pe care le-a probat, toate la fel de sexy. În cele din urmă, a ales o rochie neagră plină de sclipici.

Are o relație cu Edward Sanda

Artista a celebrat recent atingerea unui număr de 100.000 de urmăritori pe contul ei oficial de Instagram și cu siguranță acesta va crește, căci vedeta devine un nume din ce în ce mai sonor în industria entertainment-ului de la noi.

„Wow frumoasá exact… o astfel de rochitá am avut si eu la un Revelion; Admirabilă; Bună Cleopatra îmi place foarte mult cum canti îl respect și pe tatăl tău care te-a îndrumat spre aceasta carieră de cântăreața”, sunt câteva dintre comentariile de la pozele Cleopatrei de pe rețeaua de socializare.

Recent, s-a aflat și cum stă Cleo pe plan sentimental, în sensul că artista are deja o relație cu nimeni altul decât Edward Sanda.

Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt la studiourile de înregistrări, căci cântă împreună o melodie care s-a bucurat de succes încă din primele zile în mediul online.

Cleopatra Stratan a devenit celebră la vârsta de 3 ani. Vedeta a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a fost bună bucată de vreme cea mai tânără cântăreață din lume. La doar 3-4 anișori, era capabilă să memoreze versuri întregi, cea mai celebră melodie, cea care a consacrat-o fiind „Ghiță”.

Artista mai are puțin și atinge vârsta majoratului. Cleopatra are 17 ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×