Claudiu Istodor, dezvăluiri despre actrița Maia Morgenstern. Care este relația după divorț

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/05/2020, 15:45
Claudiu Istodor, dezvăluiri despre actrița Maia Morgenstern. Care este relația după divorț
Claudiu Istodor, dezvăluiri despre actrița Maia Morgenstern. Care este relația după divorț. Sursa foto: Instagram.com

Claudiu Istodor a vorbit sincer și deschis despre relația pe care o are cu fosta soție Maia Morgenstern alături de care joacă un rol într-un serial de televiziune. Actorul din „Sacrificiul” a mărturisit că are foarte multe amintiri frumoase din timpul căsniciei, însă există una pe care nu o va uita niciodată.

Care este relația dintre Claudiu Istodor și Maia Morgenstern, după divorț

Claudiu Istodor și Maia Morgenstern sunt doi actori renumiți și carismatici care la un moment dat au format un cuplu. În momentul de față drumurile lor sunt despărțite, dar nu și în plan profesional pentru că joacă un cuplu în serialul „Sacrificiul”, difuzat la Antena 1.

Cunoscutul actor nu vorbește doar des despre relația cu fosta parteneră de viață, dar acum și-a deschis sufletul. Claudiu Istodor a mărturisit că relația cu Maia este specială pentru că sunt două persoane care-și spun tot ce au pe suflet fără menajamente.

„Relația cu Maia e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă, în sensul că ne spunem lucruri mai fără menajamente despre ce avem de lucru.

Am ajuns uneori și la mici conflicte, care s-au terminat în aceeași zi, evident, nu aveau de ce să dureze. Relația cu Maia e foarte bună”, a declarat acesta într-un interviu pentru revista viva.ro.

Momentul cel mai frumos din viața actorului: nașterea fiului său Tudor

Pe cei doi îi leagă foarte multe amintiri frumoase, dar cea pe care Claudiu Istodor nu o va putea uita niciodată este nașterea fiului său Tudor. Actorul din serialul „Sacrificiul” vede nașterea copilului său ca pe un miracol, mărturisind că venirea pe lume a unui copil este „ceva extraordinar și important”.

„Mă feresc în general de a numi ceva sau pe cineva cea mai sau cel mai. Dar îmi amintesc de ceva extrem de intens și important: momentul în care s-a născut Tudor, mă rog… a fost născut.

De fapt, toată perioada aia. Nașterea unui copil e, de fapt, singurul miracol pe care îl vedem în viață. Cu excepția celor care au șansa de a fi martorul altora, mistice sau întâmplări pe care le consideră ei miracole.

Dar viața unui copil, creația pe care poate avea șansa să o facă un om, e ceva extraordinar și important”, a mai spus actorul, potrivit sursei menționate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×