Claudia Pavel regina șoselelor din București. Conduce un bolid de 300.000 de euro, preț de catalog!

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/08/2019, 15:13
Claudia Pavel regina șoselelor din București. Conduce un bolid de 300.000 de euro, preț de catalog!
Claudia Pavel cunoscută ca și Cream conduce pe străzile din București un bolid de lux. Sursa foto: Instagram.com

Claudia Pavel, fosta compunentă a trupei Candy, cunoscută și sub numele de Cream a fost văzută conducând un bolid de 300.000 de euro de culoare argintie. Mașina luxoasă este ediție limitată și are cutie de viteze automată. 

Ce mașină de lux conduce Claudia Pavel pe străzile din București

Claudia Pavel a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare la volanul unui bolid de lux. Fosta concurentă de la ”Ferma – Un nou început” conduce un Bentley Continental GT First Edition în valoare de 300.000 de euro. Mașina luxoasă este ediție limitată, are cutie de viteze automată, combustibil benzină euro 6, transmisie integrală, o capacitate cilindrică de 5 950 cm cubi și aproximativ 500 de cai putere.

Cântăreața și-a achiziționat la scurt imp după ce s-au încheiat filmările de la Exatlon România un bolid în valoarea de 100.000 de euro. Așadar, în primăvara anului trecut Cream și-a cumpărat un BMW X6 de culoare negru, cântăreața fiind mare fan al acestui brand de mașini.

Cântăreața are și un BMW X6 în valoare de 100.000 de euro
Claudia Pavel conduce un bolid de lux în valoare de 300.000 de euro. Sursa foto: Instagram.com

Claudia Pavel nepoliticoasă cu polițiștii care o opresc în trafic

Claudia Pavel cunoscută sub numele de scenă Cream a fost oprită de un echipaj de poliție în zona Dorobanți în urmă cu trei ani, dar nu a oprit imediat cum a observat semnalele polițistului rutier. Cântăreața a oprit mai departe de punctul de control, iar când agentul i-a cerut actele mașinii vedeta a devenit nervoasă și chiar a vorbit urât cu oamenii legii.

„Cântăreaţa era extrem de nervoasă şi obraznică că a fost oprită pentru control la ora aia. Se grăbea acasă şi a vorbit pe un ton iritat, şi extrem de urât. Colegului meu nu i-a venit să creadă ce a auzit, cu atât mai mult cu cât este o vedetă. I s-a aplicat o amendă de 600 de lei si, când trebuia să semneze procesul verbal, a zis că ea n-are de unde să-i dea banii aia. Colegul meu i-a zis că nu este problema lui de unde aduce banii şi discuţia a degenerat. I-a spus că doar n-o să se f…in c…pe bani. Agentul a fost pur şi simplu şocat”, au declarat sursele C ANCAN. 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×