Citatul zilei, 27 septembrie. John C. Maxwell vorbește despre dezvoltarea de sine

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
27/09/2019, 15:36
Citatul zilei, 27 septembrie. John C. Maxwell vorbește despre dezvoltarea de sine GALERIE FOTO
Citatul zilei 27 septembrie. Sursa foto: succes.com

Citatul Zilei de 27 septembrie vine de la John C. Maxwell și se potrivește perfect zilelor noastre, când aspectul fizic pare mult mai important decât aspectul sufletului. Tinerii din ziua de azi parcă pun prea mult accent pe felul cum arată, cum se îbracă, dar își neglijează puternic sufletul, conștiința.

Citatul zilei de 27 septembrie vine de la John C. Maxwell

”Trebuie să reţii că tot ceea ce se întâmplă înăuntrul tău este mult mai important decât ceea ce se întâmplă în exterior”. Așadar, trebuie să ne încărcăm cu lucruri bune, pozitive, să acumulăm cunoștințe, să privim evenimentele din viața noastră, nu să scoate telefonul și să privim realitatea prin obiectivul aparatului foto.

John C. Maxwell s-a născut în Garden City, Michigan în 1947. Fiind creștin evanghelist, și-a urmat tatăl în ministeriat. A studiat la Ohio Christian University și a obținut licența în 1969, apoi Master of Divinity de la Azusa Pacific University și un Doctorat în ministeriat de la Fuller Theological Seminary. În prezent, locuiește în Florida de Sud cu soția sa, Margaret.

Citatul zilei 27 septembrie
Citatul zilei 27 septembrie. Sursa foto: nbforum.com

John C. Maxwell a scris două cărți despre leadership care au avut un succes imens

Din 1970, Maxwell a condus biserici din Indiana, Ohio, California și Florida. După ce a slujit ca pastor senior vreme de 14 ani,  a plecat de la Skyline Church în 1995 pentru a se dedica pe deplin vorbitului în public și scrisului. În 2004 s-a întors în ministeriatul congregațional la Christ Fellowship din Palm Beach Gardens, Florida, unde în prezent predă în calitate de pastor.

Maxwell este un expert în leadership, vorbitor în public și autor de cărți. Este fondatorul INJOY, Maximum Impact, The John Maxwell Team, ISS (INJOY Stewardship Solutions) și EQUIP. EQUIP este o organizație internațională de dezvoltare a leadership-ului care are ca scop ajutarea liderilor, implicând lideri din peste 80 de țări. Misiunea sa este „să vadă liderii creștini cum își îndeplinesc eficient Marea Misiune (din engleză: the Great Commission) în fiecare națiune”.

The John Maxwell Team este o organizație internațională de dezvoltare a leadership-ului care formează și certifică cantrenori, traineri, profesori și vorbitori în public. A fost fondată în 2011 de către John C. Maxwell și Paul Martinelli.  În prezent, reunește peste 11 000 de membri din peste 140 de țări, dintre care 600 de membri numai în România.

După Statele Unite ale Americii, România este singura țară din lume care are propriul program de certificare The John Maxwell Team, înființat în 2012, sub conducerea lui Sorin Popa. Maxwell vorbește anual în companii din Fortune 500, lideri ai guvernelor internaționale și organizații diverse precum Academia Militară a Statelor Unite de la West Point și Liga Națională de Fotbal.

A fost declarat autor best-seller de către New York Times, Wall Street Journal și Business Week și a fost unul dintre cei 25 de autori de cărți selectați de Amazon.com în a zecea aniversare Hall of Fame. Trei dintre cărțile sale: Cele 21 de Legi Supreme ale Liderului, Dezvoltă Liderul din Tine și Cele 21 de Calități ale Liderului, s-au vândut fiecare în peste un milion de copii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×