Citatul zilei, 19 octombrie 2019! Excentrica Madonna ne arată de ce este unică

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
19/10/2019, 13:18
Citatul zilei, 19 octombrie 2019! Excentrica Madonna ne arată de ce este unică
Madonna vine cu citatul zilei *foto: skynews.com

Cu fani în întreaga lume atât pentru vocea ei, dar și pentru apariția sa de senzație, un sex icon al multor decenii și una dintre cele mai controversate artiste din istorie, Madonna a făcut mereu fix ceea ce și-a dorit. Tocmai de asta a fost îndrăgită în toate colțurile lumii. Atitudinea sa libertină poate fi observată și în cele mai cunoscute citate ale sale, pe care o să vi le prezentăm în rândurile care urmează.

Citatul zilei, 19 octombrie 2019

Madonna Louise Ciccone s-a născut la 16 august 1958 în Michigan, dar s-a mutat în New York la doar 20 de ani pentru a face o carieră în dans modern. Cu timpul, a ajuns tot mai mult în lumea muzicii, iar în 1984 debuta deja cu primul său album, intitulat simplu „Madonna”. A devenit un adevărat superstar câțiva ani mai târziu, când a lansat melodia „Like a Virgin”. Artista a fost criticată de către organizațiile conservatoare și religioase pentru faptul că promova sexul înaintea măritișului și relațiile extraconjugale. În același timp, a superhitul a făcut-o pe Madonna un star global.

„Îmi place să cred că oamenii merg cu mine într-o călătorie. Nu le ofer doar divertisment, dar le dau și ceva să se gândească când pleacă de la concertele mele”, susține Madonna, cu privire la  versurile melodiilor ei.

Madonna ne arată de ce este unică

Madonna nu a ezitat niciodată să se supună rigorilor societății și a avut mereu o atitudine liberă. „Sunt pentru libertatea de exprimare, pentru a face ceea ce îți dorești, să îți urmărești visele”. „Mă simt la fel de flămândă acum ca în ziua în care am plecat de acasă”, a spus artista, arătând ceea ce a ghidat-o de-a lungul anilor.

„Sunt dură, sunt ambițioasă și știu exact ceea ce vreau. Dacă asta mă face nesuferită, ok” și „toată lumea are dreptul să fie de acord cu mine”, sunt mesajele pe care Madonna le-a oferit contestatarilor săi de-a lungul carierei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×