Circ la Vaslui cu două măicuțe! „Să dea Dumnezeu război, să luăm ţara înapoi”. Video

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
23/07/2019, 10:38
Circ la Vaslui cu două măicuțe! „Să dea Dumnezeu război, să luăm ţara înapoi”. Video GALERIE FOTO
Polițistul în discuție cu măicuțele. Sursa foto - facebook

Circ la Vaslui cu două măicuțe care au început din senin să țipe și blesteme trecătorii. Cele două femei îmbrăcate în straie bisericești au înjurat minute bune lumea din jur și s-au rugat ca un mare război să se abată asupra României. Mai mult de atât, călugăriţele au bruscat și o femeie. A fost momentul în care martorii au sunat la 112, iar poliția a intervenit la fața locului.

Circ la Vaslui cu două măicuțe!

Cele două femei aveau asupra lor trei geamantane și alte câteva genți. La puțin timp după ce s-au așezat la umbră ca să se odihnească au dat drumul la recital. “Să ştiţi şi voi că părintele Arsenie Boca a condamnat şi hoţia şi prostia şi vrăjitoria. Să dea Dumnezeu război, să luăm ţara înapoi, să nu mai vindem pe unul şi pe altul. Biserica nu e bună, dar hoţia vă ţine de foame”, țipa una dintre femei în timp ce oamenii priveau ca la circ.

În cele din urmă, măicuțele au traversat bulevardul Ştefan Cel Mare prin loc nepermis, după care s-au aşezat pe o bancă de lângã Casa de Culturã. Aici au aruncat câteva bagaje într-un coş de gunoi până la apariția unui polițist local. Agentul a încercat sã le legitimize, dar nu a avut nicio șansă. „Du-te dom’le de aici! Hai, te rog frumos! Du-te la hoţi, la cei care furã, nu veni la noi. Eu am crescut în mãnãstirea Ghighiu, de mine a avut grijã mãicuta Pavelina. Orasul ãsta e plin de hoti”, a fost răspunsul primit de organul de ordine.

Circ la Vaslui cu două măicuțe! Măicuțe
Măicuțele l-au închinat pe polițist. Sursa foto – facebook

Scandal, blesteme și cruci

Supărarea măicuțelor părea să fie provocată de tinerele cu tocuri şi fuste scurte. „La mãnãstire, în post şi rugãciune, nu pe strãzi, cu tocuri şi fuste scurte. Pãrintele Iustin Pârvu s-a rugat pentru noi toţi, ca Dumnezeu sã ne ierte pãcatele, dar voi nu vedeţi asta. Vouã vã umblã ochii dupã bãrbaţi. Post şi rugãciune, asta vã trebuie!”, a strigat femeia mai tânără.

“Omu’ ãsta n-a fãcut nimica. Are vinã poliţaiul sau cine te-a necãjit? Omu’ ãsta nu te-a necãjit, pisica te-a necãjit! Du-te la bagaje şi stai acolo. Mãicuta, Doamne şi Stãpânul vietii mele, rugãciune! Lasã oamenii ãstia în pace! Lasã-l pe Sfântul Mina în pace! Sfântul Mina scrie buletinul”, continua să strige una dintre măicuțe în timp ce făcea semnul crucii pe umãrul poliţistului. Potrivit presei locale, cele două femei veneau de la mãnãstirea Ghighiu din judeţul Prahova şi urmau să ajungă la mãnãstirea Hadâmbu, din judeţul Iaşi. VEZI VIDEO AICI

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×