Cine va moșteni averea lui Cornel Galeș. Fostul soț al Ilenei Ciuculete investise o sumă mare de bani chiar înainte să moară

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
04/12/2019, 09:50
Cine va moșteni averea lui Cornel Galeș. Fostul soț al Ilenei Ciuculete investise o sumă mare de bani chiar înainte să moară
Averea lui Cornel Galeș ar putea ajunge în posesia autorităților spaniole. Sursa foto: romaniatv.net

Moartea lui Cornel Galeș, fostul soț al regretatei interprete de muzică populară Ileana Ciuculete, i-a luat prin surprindere pe apropiați. Mulți se întreabă acum, cui rămâne averea lui Cornel Galeș după ce bărbatul a investit o sumă deloc neglijabilă.

Cui va rămâne averea lui Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș  și-a pierdut viața într-un accident rutier în Spania, dar a lăsat în urma sa lucrurile pregătite. Fostul soț al cântăreței Ileana Ciuculete o investit o sumă măricică pe o casă și un autoturism, iar acum lumea se întreabă cui va rămâne averea lui Cornel Galeș.

Bărbatul și-a dorit ca-n Spania să nu-i lipsească confortul de acasă, așa că a investit fără știrea iubitei sale, Viviana Mantoiu, o sumă deloc neglijabilă în locuință. Având în vedere că bărbatul a murit în stăinătate averea sa se va împărți conform legilor spaniole.

Moștenirea lui Cornel Galeș ar putea ajunge la fiica sa, Claudia

Cornel Galeș are o fiică pe nume Claudia pe care a abandonat-o când copila avea numai 4 ani. Conform legilor din Spania fata este moștenitoarea de drept a averii fostului soț al Ilenei Ciuculete.

În situația în care averea lui Cornel Galeș nu va fi revendicată de fiica sa, aceasta ar putea ajunge la fratele bărbatului, Marian. Acesta ar putea moșteni averea lui Cornel Galeș dacă fiica bărbatului nu o revendică.

Dacă niciunul dintre moștenitori nu își asumă răspunderea atunci întreaga avere a lui Cornel Galeș va ajunge în posesia autorităților spaniole.

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș urmează să fie repatriat, iar bărbatul va fi înmormântat alături de îndrăgita interpretă de muzică populară Ileana Ciuculete care i-a fost soție timp de 25 de ani. Cântăreața a murit în martie 2017 după ce a fost diagnosticată cu ciroză hepatică.

Cea care s-a ocupat de strângerea banilor, cât și de formalitățile de aducere în România a trupului neînsuflețit al fostului soț al cântăreței a fost ultima iubită. Viviana Mantoiu a mărturisit că s-a despărțit de Cornel Galeș, dar ca un omagiu a organizat și ceremonia funerară.

Totodată, ultima iubită a lui Cornel Galeș, a fost cea care a mers de urgență în Spania pentru a demara procedurile de repatriere și a strâns împreună cu alți doi prieteni suma necesară pentru aducerea în țară a bărbatului.

Nașa lui Cornel Galeș, Doina Belu, a relatat care a fost ultima dorință a bărbatului. Văduvul Ilenei Ciuculete și-a cumăpărat un loc de veci alături de fosta soție și a dorit să fie înmormântat lângă îndrăgita cântăreață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×