Cine sunt polițiștii care l-au prins pe agresorul fetei din Alba Iulia

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
20/11/2018, 19:43
Cine sunt polițiștii care l-au prins pe agresorul fetei din Alba Iulia
Aceștia sunt cei trei polițiști care l-au prins pe agresorul fetei bătute și jefuite din Alba Iulia!

Trei polițiști l-au arestat pe agresorul fetei din Alba Iulia. Video-ul cu tânăra care a fost lovită a devenit viral imediat în mediul online. Ministerul Afacerilor Interne din țară i-a felicitat pe cei trei oameni ai legii care i-au făcut dreptate femeii, printr-un mesaj pe pagina oficială a instituției.

Un atac inimaginabil de brutal a avut loc în ziua de sâmbătă, pe 17 noiembrie. Totul s-a petrecut în jurul orei 18:00, unde un bărbat a lovit o femeie, iar mai apoi a jefuit-o.

Agresorul fetei din Alba Iulia a fost arestat!

3 polițiști au reușit să-l aresteze pe agresorul fetei din Alba Iulia. Ministerul Afacerilor Interne a postat un mesaj de mândrie pentru cei din instituție. „Ei sunt Daniel, Mădălin și Marcel. Ei sunt polițiștii care l-au prins pe agresorul fetei din Alba Iulia. Cazul nu a fost unul ușor pentru că fata agresată nu își aducea aminte nimic din ceea ce i se întâmplase. Știa doar că îi lipsesc telefonul și portofelul. 

Așa că tinerii polițiști i-au refăcut traseul din acea zi. În final au ajuns și la blocul unde prietenul fetei le-a spus că aceasta ar fi fost într-o vizită. Au cerut filmările de pe camera de supraveghere și au fost oripilați de ce au văzut. Din acel moment identificarea și prinderea agresorului nu a mai fost decât o chestiune de timp. FELICITĂRI TINERILOR POLIȚIȘTI ȘI COLEGILOR DIN BIROUL DE INVESTIGAȚII CRIMINALE!”, a fost mesajul Ministerul Afacerilor Interne.

Agresiune teribilă în Alba Iulia!

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost lovită cu brutalitate de un bărbat, iar mai apoi a fost jefuită. Femeia și-a pierdut cunoștința, după cum le-a declarat polițiștilor. ”În noaptea de 17/18.11.2018, politia a fost sesizata de către un reprezentant la spitalului cu privire la faptul ca la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie si care este posibil sa fie victima unei infracţiuni.

In urma examinării acesteia de către medici nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisa cu violenta Tânără, in vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus poliţiştilor că nu-si aminteşte nimic si că nu îşi găseşte telefonul mobil si portmoneul. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru însuşirea bunului găsit. Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuieşte in blocul unde a avut loc fapta, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere si au constatat că este vorba de o faptă de tâlhărie”, au specificat reprezentanții IPJ din Alba Iulia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×