Tânără bătută și tâlhărită în scara blocului, la Alba Iulia! Cine e agresorul

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
20/11/2018, 11:33
Tânără bătută și tâlhărită în scara blocului, la Alba Iulia! Cine e agresorul
Imagine surprinsă de camera de supraveghere cu femeia tâlhărită în scara unui bloc din Alba Iulia

O tânără a fost bătută şi tâlhărită în Alba Iulia, în scara unul bloc. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar atacatorul a fost identificat de autorităţi şi prins. Femeia are 20 de ani şi a ajuns la spital cu pierderi de memorie, după ce s-a lovit la cap atunci când a căzut din lovitura puternică pe care a primit-o.

Totul s-a întâmplat în scara unui bloc din cartierul Cetate, pe când tânăra aştepta venirea liftului. Bărbatul a lovit-o puternic în figură şi fata a căzut instant, după care i-a luat telefonul, a buzunărit-o după care a fugit. Agresorul se numeşte Nicolae Tiberiu Drăgoi şi este recidivist, fiind eliberat din închisoare de două luni de zile. Acesta respinge acuzaţiile aduse.

Tânăra bătută şi tâhărită la Alba Iulia are pierderi de memorie

”În noaptea de 17/18.11.2018, poliţia a fost sesizată de către un reprezentant la spitalului cu privire la faptul ca la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie si care este posibil sa fie victima unei infracţiuni. În urma examinării acesteia de către medici nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisa cu violenţă.

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus poliţiştilor că nu-si aminteşte nimic si că nu îşi găseşte telefonul mobil si portmoneul. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru însuşirea bunului găsit. Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuieşte în blocul unde a avut loc fapta, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere şi au constatat că este vorba de o faptă de tâlhărie”, au precizat reprezentanţii IPJ Alba.

Videoclipul s-a viralizat pe internet după ce tot mai mulţi oameni au distribuit postarea pentru a se identifica agresorul. În cele din urmă, poliţiştii l-au ridicat pe acesta, care nu îşi recunoaşte fapta.

S- a întâmplat în Alba Iulia! Poate îl recunoaște cineva! Vă avertizez că imaginile sunt șocante și rog fără comentarii jignitoare, chiar dacă merită!Rog, share!!!

Gepostet von Atenție Poliția Iași am Montag, 19. November 2018

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×