Cine sunt concurenţii sezonului 2 din emisiunea Puterea dragostei, de la Kanal D! Video

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/07/2019, 21:59
Cine sunt concurenţii sezonului 2 din emisiunea Puterea dragostei, de la Kanal D! Video
Cine sunt concurenții sezonului doi din Puterea Dragostei. Sursa foto: Kanal D

Puterea Dragostei, emisiunea matrimonială cu care Kanal D a reușit să cucerească publicul telespectator încă de la prima ediție, revine de luni, 15 iulie. Ajuns la sezonul cu numărul 2, show-ul a cărei gazdă este Andreea Mantea propune o nouă serie de concurenți, aflați în căutarea fiorilor unor noi povești de iubire.

Puterea Dragostei continuă la Kanal D

Înaintea premierei oficiale, fanii au putut face cunoștință cu tinerii intrați în competiție pentru a pleca acasă cu cei 20.000 de euro puși în joc și, bineînțeles, pentru a-și găsi perechea. Primul sezon din Puterea Dragostei a fost câștigat de perechea formată din  Bogdan Mocanu si Bianca Comanici.

Cei doi îndrăgostiți au reușit să cucerească publicul, datorită sentimentelor puternice care i-au unit pe tot parcursul emisiunii, chiar dacă nu le-a fost deloc ușor, mai ales dacă ne gândim la toate momentele dificile prin care au fost nevoiți să treacă.

Cine sunt concurenții sezonului doi

Mădălina Mocanu

Are 21 de ani și vine din Cluj-Napoca. Activează ca funcționar administrativ la o firmă de transporturi și se consideră  o fire sociabilă, dar și încrezătoare. Partenerul ideal trebuie să îi ofere loialitate și respect. În plus, tânăra nu poate sub nicio formă să ierte minciuna omului de lângă ea.

Ligia Dolha

Ligia Dolha are 27 de ani și locuiește în Cluj-Napoca. Este make-up artist și se descrie ca o persoană puternică și hotărâtă, care nu se dă în lături de la nimic pentru a-și atinge scopul. Speră ca Puterea Dragostei să îi aducă perechea mult visată.

Mariana Susarenko

Mariana Susarenko este o frumoasă absolventă de Jurnalism, în vârstă de 27 de ani. În momentul de față a îmbrățișat cariera de manechin  și se descrie ca fiind comunicativă, iertătoare și generoasă. Bărbatul ideal trebuie să dea dovadă de sinceritate deplină. Totodată, Mariana se declară împotriva violenței de orice natură.

Ionela Sozariu (Ella)

Are vârsta de 23 de ani și locuiește de asemenea în Cluj Napoca. În momentul de față, tânăra activează în domeniul marketingului, colaborând cu o firmă de construcții. Se descrie ca fiind o fire iubitoare și sociabilă. Își dorește ca bărbatul ideal  să o respecte și să o iubească pentru tot ceea ce reprezintă.

Florin Rus

Are 28 de ani și este originar din Oradea. A acceptat provocarea numită Puterea Dragostei pentru că este hotărât să întâlnească sufletul pereche. Totodată, mărturisește că se simte atras în special de femeile cu ochi albaștri.

Livian Nelson Pop

Are doar 23 de ani și este originar din Cluj-Napoca. Speră că în Casa Dragostei va întâlni o tânără frumoasă, care să-i fure inima datorită farmecului său. În plus, aceasta va trebui să ofere loialitate.

Alex Turcu

La cei 21 de ani ai săi, Alex știe exact ce își dorește de la viață! Lucrează ca însoțitor de bord și visează la femeia ideală, care să fie disciplinată, încrezătoare și, mai ales, foarte optimistă. Cele invidioase și geloase nu sunt tocmai pe placul lui.

Nae Adrian Constantin

Are 31 de ani și este un muzician din Bucuresti. Poreclit Raju, acesta s-a înscris la Puterea Dragostei pentru a întâlni sufletul pereche. Dezvăluie că nu pune prea mare preț pe aspectul fizic, dar își dorește ca partenera sa de viață să fie inteligentă, iubitoare și loială.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×