Cine l-a bătut, de fapt, pe Florin Pastramă. Vedeta de la Pro TV a primit un târnacop în cap

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/10/2019, 18:03
Cine l-a bătut, de fapt, pe Florin Pastramă. Vedeta de la Pro TV a primit un târnacop în cap
Florin Pastramă, bătut crunt de foștii proprietari ai terenului pe care l-a cumpărat. Sursa foto: click.ro

Florin Pastramă s-a ales cu leziuni serioase la nivelul capului și piciorului drept, după bătaia soră cu moartea încasată luni dimineața. La scurt timp după incidentul petrecut în zona Fundeni din Capitală, s-aflat cine l-a adus pe cunoscutul om de afaceri în această stare.

Florin Pastramă, bătut pentru un teren

Potrivit click.ro, totul i s-ar fi tras de la un teren executat de bancă, pentru care soțul lui Brigitte a plătit în urmă cu ceva timp suma de 400.000 de euro. Au mers apoi la fața locului pentru a marca bunul, numai că foștilor proprietari ai parcelei de pământ nu le-a picat deloc bine noua investiție a lui Pastramă. 

Este vorba despre doi indivizi de etnie romă, care, scoase din minți de faptul că au pierdut terenul, au hotărât să-și facă dreptate pe cont propriu, tăbărând cu pumnii și picioarele pe omul de afaceri. Ba mai mult, i-au aplicat acestuia multiple lovituri cu târnăcoapele pe care le aveau la îndemână, provocându-i leziuni severe. „Brigitte și Florin au cumpărat o creanță a unei bănci. Când s-au dus la înțărușat, au sărit țiganii pe ei cu târnăcoapele. I-au spart capul lui Florin și a avut nevoie de îngrijiri medicale. A ajuns și poliția ulterior”, au declarat apropiați ai cuplului pentru sursa citată.

Florin Pastramă vrea să dea lovitura în imobiliare. Sursa foto: click.ro
Florin Pastramă vrea să dea lovitura în imobiliare. Sursa foto: click.ro

Brigitte și Florin Pastramă, afacere de sute de mii de euro

La scurt timp după ce și-au unit destinele, Brigitte și Florin Pastramă au devenit parteneri și în lumea afacerilor, fiind hotărâți ca împreună să dea lovitura pe piața imobilialelor. Astfel, cei doi au investit recent într-un proiect extrem de ambițios.

Mai concret, au demarat deja lucrările pentru construirea unui minicartier de vile în Ștefănești, iar pentru a-și vedea visul devenit realitate, familia Pastramă a scos din buzunar câteva sute de mii de euro. Florin și Brigitte s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale unui show televizat și de atunci sunt nedespărțiți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×