Cine îi face parastasul Zinei Dumitrescu: “Nu știu ce are de gând Cătălin Negreanu”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
12/04/2019, 16:07
Cine îi face parastasul Zinei Dumitrescu: “Nu știu ce are de gând Cătălin Negreanu” GALERIE FOTO
Cine va face parastasul de 40 de zile al Zinei Dumitrescu

S-a aflat cine îi va face parastasul Zinei Dumitrescu! Dacă mulți dintre noi se gândeau că parastasul fostei creatoare de modă va fi făcut de fiul său, Catălin Negreanu, sau de ”fiul său adoptiv”, Cătălin Botezatu, ei bine lucrurile nu stau deloc așa!

Parastasul Zinei Dumitrescu va fi făcut de directorul azilului unde a murit creatoarea de modă

Pentru că pe data de 4 mai se împlinesc 40 de zile de la moartea Zinei Dumitrescu, aceasta va avea parte de prima slujbă religioasă chiar la azilul în care s-a stins. Cel care a spus că va face creștineasca pomană este nimeni altul decât directorul azilului unde Zina Dumitrescu a trăit ultimii șapte ani din viața ei. Se pare că azilul respectiv devenise o a doua casă pentru fosta creatoare de modă, iar directorul Ion Cassian nu a uitat asta.

Directorul azilului a spus că va face parastasul de 40 de zile, indiferent de ce va face fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin: ”Eu o să mă ocup de parastasul de 40 de zile. O să îl fac la azil. Nu știu ce are de gând Cătălin, dacă și el va face ceva în acest sens”, a declarat pentru Libertatea directorul azilului.

Fostii colegi de azil vor manca bucatele preferate ale Zinei Dumitrescu

Foștii colegi din azil vor primi mâncarea preferată de Zina Dumitrescu

Bărbatul a dezvăluit și c are de gând să dea de pomanăpentru sufletul Zinei Dumitrescu, respectiv ce îi plăcea fostei creatoare de modă să mănânce!

Ion Cassian a mai menționat că intenționează să îl aducă la azil pe preotul care a spovedit-o ultima oară pe „mama Zina” și că va împărți foștilor ei colegi mâncarea preferată a fostei creatore de modă: șnițele, cartofi prăjiți, eclere și savarine.

Deși Zina Dumitrescu a sperat mereu ca va fi înmormântată creștinește, acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece fiul său, Cătălin Negreanu, a decis s-o incinereze. Vestea că trupul neînsuflețit al „mamei Zina” va fi incinerat, a creat indignare în rândul celor care au cunoscut-o pe marea creatoare de modă, deoarece mulți dintre ei au vrut să își ia rămas bun de la ea, dar nu au putut face acest lucru.

Mai mult, după ce și-a abandonat mama într-un azil, Cătălin Negreanu a abandonat până și cenușa mamei sale, care a rămas la un crematoriu din București. Fiul Zinei a plecat imediat după incinerarea mamei sale peste hotare, acolo unde locuiește de mai mulți ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×