Cine este ultimul finalist de la iUmor

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/05/2019, 18:12
Cine este ultimul finalist de la iUmor
Florin Gheorghe a avut un moment de stand-up comedy. Sursa foto: Antena 1

Ultimul finalist de la iUmor a fost ales sâmbătă, 18 mai, în cea de-a 12-a ediție a show-ului de la Antena 1. Este vorba despre Florin Gheorghe, cel care a reușit să câștige calificarea în marea finală a concursului umoristic de la postul generalist de televiziune. Gheorghe i-a impresionat pe jurați cu un moment de stand-up comedy.

Ultimul finalist de la iUmor este Florin Gheorghe, un umorist de etnie rromă

Marea finală a concursului iUmor va avea loc pe 1 iunie, tot într-o zi de sâmbătă, de la ora 20:00. Pe lângă Florin Gheorghe, în marea finală s-au mai calificat Serghei Dim, Doi Degeaba, George Țintă, Magdalena Chihaia, Irena Boclincă, Vasi Borcan, Adi Bobo, Varză, Florin Siriac și Trupa Mici.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Florin Gheorghe a avut un moment de stand-up comedy și a fost unul dintre concurenții care a provocat cele mai multe zâmbete. Florin este un comediant amator de etnie rromă, iar în cadrul momentului său a ironizat cultura rromă, din care face parte. Practic, momentul lui a fost unul de autoironie, iar asta a cucerit sala.  ”Nu a avut competiţie în seara asta la stand up. A fost de departe cel mai bun, iar textul era foarte bine fãcut!”, a exclamat Cheloo după momentul lui Florin.

Surpriză pentru fanii show-ului de la Antenă

Anul acesta, semifinalele iUmor trec dincolo de ecranele televizoarelor. Abonații platformei Antena Play pot vedea, pe lângă emisiunile clasice, câte o ediție specială exclusiv online cu ceea ce s-a întâmplat în culisele show-ului. Această emisiune suplimentară poate fi urmărită doar după difuzarea celei de la tv, pe antenaplay.ro.

Emisiunea iUmor a debutat la Antena 1 în anul 2016 și este singura emisiune de talente comice din România. Din juriul show-ului difuzat anul acesta sâmbătă de sâmbătă de la ora 20 fac parte cântăreața Delia Matache (membră și în juriul X Factor), Mihai Bendeac, actor de comedie și Chello, cunoscut cântăreț de muzică urbană.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×