Cine este soțul Ramonei Ioanei Bruynseels. Are o avere impresionantă și lucrează cu banii. FOTO

Alexa Serdan   
în Alegeri Prezidențiale 2019
10/11/2019, 10:28
Cine este soțul Ramonei Ioanei Bruynseels. Are o avere impresionantă și lucrează cu banii. FOTO GALERIE FOTO
Cine este soțul Ramonei Ioanei Bruynseels, candidat la alegerile prezidențiale. Sursa foto: Facebook.com

Ramona Ioana Bruynseels este candidatul din partea Partidului Puterii Umaniste, partidul lui Dan Voiculescu, dar puțini știu cine este soțul acesteia. Bancherul Dominic Bruynseels este CEO-ul unde bănci foarte cunoscute și a strâns de-a lungul timpului o avere impresionantă. 

Cine este și ce lucrează soțul candidatei la alegerile prezidențiale Ramona Ioana Bruynseels

Ramona Ioana Bruynseels a fost căsătorită de două ori (fostă Lohan, fostă Chiran) până și-a cunoscut cel de-al treilea soț. Politicianul și bancherul de tip Dominic Bruynseels sunt căsătoriți de foarte puțin timp. Soțul politicianului este CEO la First Bank care în trecut s-a numit Piraeus Bank. Înainte Dominic Bruynseels a fost timp de 6 ani, în perioada 2008-2012, directorul general al unei dintre cele mai mari și mai cunsocute bănci din România, BCR.

Până anul trecut soțul candidatei la alegerile prezidențiale a ocupat funcția de CEO regional pentru Africa de Vest al băncii sud-africane cu activitate multinațională Standard Bank. Șase ani a stat în această funcție Dominic Bruynseels (59 de ani) în afara României. De când s-a întors în țară soțul candidatului a preluat instituția de credit Piraeus Bank de la fondul de investiții american J.C. Flowers.

Dominic Bruynseels are o avere impresionantă

Dominic Bruynseels are o avere impresionantă și a încasat anul trecut numai din salariile de la Piraeus Bank suma totală de 750.000 de euro, circa 62.000 de euro pe lună. Această informație se arată în declarația de avere a soției sale Ramona Ioana Bruynseels, potrivit profit.ro.

Totodată, în declarația de avere se mai arată că soțul Ramonei Bruynseels a mai încasat anul trecut și venituri majore din salarii CEO al Standard Bank London, Standard Bank South Africa și Piraeus Bank. De asemenea, Dominic Bruynseels a primit de la Consiliul de Administrație al Standard Bank Angola o indemnizație de 25.600 de dolari. Documentul mai menționează, în dreptul lui Dominic Bruynseels și venituri din pensii care ajung la valoarea de aproximativ 30.000 lire sterline, plătitorul fiind Barclays Bank Ltd. UK, banca la care Bruynseels a lucrat timp de 27 de ani înainte să vină la BCR în 2008.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×