Cine este și cum arată soția lui Martyn Ford, cel mai puternic om din Marea Britanie. Cei doi au două fete împreună

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/10/2019, 18:31
Cine este și cum arată soția lui Martyn Ford, cel mai puternic om din Marea Britanie. Cei doi au două fete împreună GALERIE FOTO
Cum arată soția celui mai puternic om din Marea Britanie. Martyn Ford este și un bărbat foarte bogat. Sursa foto: Instagram.com

Martyn Ford (37 de ani) este un cunoscut instructor de fitness, actor și culturist din Marea Britanie. Dacă despre cel intitulat „Cel mai de temut om de pe Terra” se cunosc destul de multe amănunte, nu același lucru se poate spune și despre soția sa. Cel mai puternic om din Regatul Unit are o parteneră de viață absolut superbă.

Martyn Ford are o soție superbă și două fetițe adorabile

Martyn Ford petrece foarte mult timp în sala de forță. Cel mai puternic om din Marea Britanie poate fi asemănat foarte ușor cu Hulk. Bărbatul are peste doi metri înălțime și cântărețte 145 de kilograme, iar acest lucru se datorează antrenametelor excesive, dar și suplimentelor nutritive.

Britanicul are o soție foarte frumoasă. Sacha Stacey este o blondă cu forme de invidiat. Tânăra are o siluetă demnă de coperta unei reviste de beauty. Martyn Ford și Sacha Stacey s-au căsătorit vara aceasta, iar instructorul a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la eveniment. Ford și superba sa soție au împreună două fetițe Imogen și Wynter. Cele două copile sunt blonde și foarte drăgălașe.

Soția sa are o siluetă de invidiat și forme apetisante
Martyn Ford, cel mai puternic om din Marea Britanie, are o soție superbă. Sursa foto: Instagram.com

âÎnstructorul de fitness a trecut prin clipe cumplite

Martyn Ford visa să devină jucător profesionist de cricket, dar un accident grav avea să-i schimbe radical destinul. Avea doar 19 ani când „cel mai puternic om din Marea Britanie” s-a accidentat în timpul unui antrenament. Și cum lucrurile rele nu vin niciodată singure Ford a fost diagnosticat și cu o boală contagioasă care nu i-a mai permis să revină pe teren. Martyn Ford a suferit enorm, a căzut în depresie, dar sportul l-a ajuta să iasă la liman.

„Am fost pierdut când nu am mai putut juca cricket. Eram convins că viața mea va reveni la normal. Dar vidul nu a fost niciodată umplut. Am știut în adâncul meu că trebuie să reușesc, că am capacitatea de a străluci într-un fel. Am fost atât de focusat și aveam o ambiție nebună să câștig. Până în ziua de azi am călătorit cu fitnessul, am făcut două filme și alte trei sunt pe listă. Să nu mai vorbim despre cele tri companii care îmi poartă numele”, a declarat Martyn Ford pentru ladbible.com„Am fost mereu foarte competitiv și îmi plac provocările”, a mai adăugat bărbatul care de curând a devenit și luptător MMA.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×