Ea este femeia cu cei mai frumoşi ochi verzi de pe INSTAGRAM! GALERIE FOTO. Cum arată GOALĂ această tânără superbă!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/04/2016, 00:00
Ea este femeia cu cei mai frumoşi ochi verzi de pe INSTAGRAM! GALERIE FOTO. Cum arată GOALĂ această tânără superbă! GALERIE FOTO

Abigail Ratchford este una dintre vedetele de pe reţelele de socializare. Tânăra originară din SUA a cunoscut o ascensiune fulminantă datorită carierei sale de model şi apariţiilor în diferite reviste de fashion sau destinate bărbaţilor. Datorită trupului său spectaculos, Abigail a primit numeroase oferte de a poza pentru diferite produse cosmetice sau branduri de renume din domeniul vestimentar.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI DE SENZAŢIE CU ABIGAIL! CUM ARATĂ T NĂRA ÎN COSTUM DE BAIE? POZELE SUNT SPECTACULOASE!

Marele vis al lui Abigail a fost să devină jucătoare de fotbal, dar, din păcate, faptul că suferă de astm a împiedicat-o să urmeze o carieră sportivă. Acum, frumoasa brunetă, care a fost numită pe internet femeia cu cei mai frumoşi ochi verzi, are fani la nivelul celor mai importante jucătoare din lume, cota ei de popularitate pe Instagram depăşind borna celor 3.000.000 de urmăritori. Explozia ei este cu atât mai puternică în condiţiile în care aproape 1.000.000 dintre aceştia s-au alăturat în ultimele două luni. Legăturile ei cu sportul nu se opresc aici, manechinul promovând o viaţă sănătoasă, diferite programe de menţinere a siluetei şi multe diete pentru detoxifiere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×